Câteva păreri despre mașina de găurit cu acumulator Li-Ion Stern CD15-180LI, 18 V, una dintre alternativele pentru bormasina Parkside de la Lidl

O bormașină cu acumulator e binevenită în orice dulap cu scule, că nu se știe când ai nevoie. Momentan, vorbim despre mașini de găurit cu acumulator bune pentru zona de hobby, pentru că oricât de neîndemânetic ai fi, uneori ai nevoie de așa ceva. După cum ziceam în articolul despre bormașina Parkside, există altenative pentru momentele în care nu găsești la Lidl filetanta Parkside. Și dădeam exemplu în articolul respectiv de câteva mașini de găurit cu acumulator bune care s-ar ridica, cel puțin din punctul de vedere al prețului, la nivelul bormașinii cu acumulator Parkside, mașina de găurit cu acumulator Li-Ion, Stern CD15-180LI, 18 V, 26 Nm fiind unul dintre exemple, urmând ca în zilele următoare să prezentăm și celelate alternative de luat în calcul în cazul în care ești în căutarea unei filetante cu acumulator.

Revenind la bormașina cu acumulator Stern CD15-180LI, cel mai bun preț pentru această mașină de găurit l-am găsit la shopu.ro, au o ofertă destul de mare la mașini de găurit și înșurubat Stern și chiar dacă vând aceste mașini de găurit cu acumulator pe emag, pe site-ul lor, prețul este mai mic, în marketplace-ul emag fiind adăugat și comisionul perceput de magazin. În fine, momentan, prețul pentru acest model este de 241 lei, dar poți verifica eventuale promoții aici: preț-/masina-de-gaurit-cu-acumulator-li-ion-stern-cd15-180li

Bun, acum că am lămurit cu cel mai bun preț pentru mașina de găurit Stern, câteva cuvinte despre marca Stern.

Brandul Stern este unul austriac, însă, așa cum este cazul multor producători, majoritatea produselor sunt fabricate în Asia. Nu e un lucru neapărat rău, chinezul face calitate în funcție de bugetul alocat pentru producția produsului respectiv. Deci, dacă te apuci să cauți păreri despre Stern, rezultatele sunt pozitive, brandul are ceva notorietate. La noi nu este unul dintre cele mai populare, sunt mai multe motive, o să revin asupra lor, însă, părerile celor care au cumpărat o mașină de găurit Stern, te face să te gândești că este o alegere bună, mai ales în cazul mașinii de găurit Stern CD15-180LI unde prețul este destul de accesibil iar raportul calitate-preț este bun.

După cum ziceam mașina de găurit Stern CD15-180LI cu acumulator Li-Ion de 18 V este destinată uzului casninc, nu face parte din gama profesională însă, pentru momentele în care ai nevoie de o mașină de găurit cu acumulator bună, te poți baza pe modelul austriecilor de la Stern. Dincolo de faptul că este o bormașină cu acumulator ieftină, tehnic stă destul de bine, suficient de puternică dar puțin cam zgomotoasă dacă ar fi să te iei după anumite persoane. În fine, în condițiile în care cântărește 1.18 kg, destul de ușoară comparativ cu alte modele de mașini de găurit cu acumulator din același segment de preț, modelul celor de la Stern este destul de manevrabil putând fi utilizat o perioadă lungă de timp fără a resimți oboseala. Dincolo de această caracteristică de care trebuie ținut cont, mașina de găurit Stern CD15-180LI  beneficiaza de o mandrină cu strângere rapidă de maxim 10 mm și de 2 trepte de viteza: Treapta 1  0 – 400 rpm și Treapta 2 0- 1450 rpm.

Modelul este unul ergonomic și beneficiază de câteva funcții ce se regăsesc și la alte produse similare dar mai scumpe…Iluminare LED, Acumulator incorporat, Autorevers, Buton blocare, Angrenaj cu 2 trepte, Anti alunecare, Buton schimbarea sensului de rotatie.

 

>>Vezi alte modele de mașini de găurit cu acumulator aici!

Deși găsești greu păreri despre mașina de găurit Stern CD15-180LI cu acumulator Li-Ion de 18 V în România, cu puțin google translate, vei fi surprins să vezi că și vorbitorii de limbă germană, austrieci sau nemți, sunt mulțumiți de această mașină de găurit cu acumulator ieftină mai ales că garanția este de 24 de luni.

Pentru că un factor important în momentul în care vrei să achiziționezi o bormașină cu acumulator bună este și timpul de încărcare a acumulatorului, în cazul mașinii de găurit Stern, timpul în care acumulatorul este gata de treabă este de aproximativ o oră. Un alt plus în cazul acestei mașini de găurit ține de faptul că poți găsi să cumperi un acumulator Li-Ion nou pentru bormașină destul de ușor comparativ cu alte modele.

Leave a Reply

Scroll to Top