Mi-aș cumpăra mașină de găurit cu acumultor Micul Fermier?

Probabil că nu caută nimeni păreri despre mașina de găurit cu acumulator Micul Fermier GF-0810 pe internet. Piața este prea saturată la capitolul mașini de găurit cu acumulatori încât, Micul Fermier GF-0810 nu prea mai are loc. Da, probabil, pe undeva printr-un colț uitat de lume, cineva reușește să-și facă treaba cu o astfel de mașină de găurit. Și probabil e mulțumit de ea, ideea este că eu nu am găsit vreo opinie despre mașina asta de găurit.

Cum ziceam, în zona aceasta de preț, găsești să cumperi mașini de găurit cu acumulator bune pentru acasă. Nu cele mai wow dar clar, la 272 lei cât costă mașina de găurit cu acumulator Micul Fermier GF-0810 la momentul la care scriu acest text, o alternativă cu un preț chiar o idee mai mic, văd un Einhell TC-CD 18-2 Li, 18 V, 1.5 Ah, 1250 RPM. Și clar, atât ca notorietate cât și ca performanțe, chiar nu poți compara cele două mașini de găurit. 

Altfel, dacă tot am zis că o să încerc să scriu mai multe despre marca Micul Fermier, bormașina asta avea și ea nevoie de cîteva cuvinte. Și dacă titlul articolului este o întrebare, clar, nu mi-aș cumpăra mașină de găurit cu acumultor Micul Fermier, exită prea multe alternative. În fine, dacă cineva, din întâmplare deține o astfel de mșină de găurit și are păreri bune despre această filetantă cu acumulator, e rugat să lase un comentariu. Că poate bormașina asta chiar este una foarte bună dar nu are suficientă notorietate. Că na, din ce am apucat să văd păreri despre micul fermier, cel puțin la aparatele de sudură par ok, lumea mulțumită.

Detalii tehnice Micul Fermier GF-0810:

  • acumulator 14V/1.3Ah/Li-Ion;
  • turatie la mers in gol in treapta 1: 350rpm;
  • turatie la mers in gol in treapta 2: 1300rpm;
  • rotatie stanga/dreapta;
  • diametru maxim suruburi: 25 mm;
  • cuplu max: 28nM;
  • viteza variabila.

Atât despre acestă mașină de găurit, mă apuc să reactualizez datele din celălalt articol despre mașini de găurit de pe blog.

Leave a Reply

Scroll to Top