Canal de youtube să faci bani repede

Mă gândeam eu, probabil că se gândesc și alții, ce canal de youtube să faci bani repede ar trebui să fac. Mă rog, știu că nu te îmbogățești, dar în condițiile în care pe aici mai scriu despre cum să mai câștigi un ban cinstit, fără să învestești foarte mult, varinta cu you tube-ul e de luat în calcul. Condițiile puse de youtube, pentru a începe să câștigi bani dintr-un canal youtube sunt, pe lângă cele ce țin de etică și de drepturi de autor(adică, faci conținut original pe you tube) sunt două mari și late:

  1. 1000 abonați la canalul pe care vrei să-l monetizezi
  2. 4,000 ore de vizionare

E, începătorilor, pentru a atinge aceste borne, le va fi foarte greu dacă nu vin cu ceva wow. Subiecte, chestii, editări, sunet, dicție, vocabular, coerență….e nevoie de investit în aparatură. Nu e chiar la îndemâna orcui. Dar și în condițiile astea, cred că poți ajunge să monetizezi foarte repede un canal de youtube pornit de la zero. Și asta va fi provocarea mea după ce trec cele trei luni de sărăcie.

Am în minte două nișe de canal youtube ce poat ajunge forte repede să producă bani. Un canal despre grădinărit, legume, chestii de pe lângă casă și cel mai simplu și ușor canal youtube ce poate fi monetizat într-o perioaă de timp foarte scurtă-canal de youtube pe parte de outdoor, supraviețuire în pădure, campat singur cu cort sau fără cort, făcut focu, mâncat o conservă, bushcraft…. Și se vor găsi o mulțime de omeni să se uite la tine din scaunul lor comod de acasă :))

Avantajul la genul acesta de canal este că sunt o mulțime de oameni interesați de genul acesta de activitate, poți pune filmulețe lungi pentru a crește repede numărul de ore de vizionare și dacă mai pui și niște titluri în engleză, numărul minim de abonați la canal cerut de youtube va fi și el făcut destul de repede. Și pentru treaba asta, pentru genul acesta de canal e suficient pentru început un telefon ce filmează relativ decent și un trepied.

 

 

Leave a Reply

Scroll to Top