Cum să fac bani mulți repede în România

Titlul acesta este unul destul de dubios, are legătură cu interpelările de pe google, locul acela unde românii căută cel mai des “Cum să fac bani mulți”  și “Cum să fac bani repede“. Și dacă tot am ajuns la termenele astea destul de uzitate în privința banilor, căutările despre “Cum să fac bani legal” sunt destul de puține…semn că lumea vrea să facă bani mulți și repede. Probabil că partea cu legalul e mai la spate, da-mi place să mă gândesc că e undeva în subconștient, că n-om fi toți neam de JMecheri. (n.a-șmecher cu JM mare). 

Metoda personală despre “Cum să fac bani mulți repede în România

  • Bani online

Există o mulțime de metode prin care poți face bani în România, de câteva dintre aceste metode de făcut bani mă folosesc și eu. Nu fac mulți bani, nu-i fac nici repede dacă stau să mă uit în urmă însă fac bani. Puțini pentru anumite persoane, mult pentru alte persoane…Ideea este că dacă te sprijini puțin pe umbra ta și faci un calcul, așa, băbește, vei vedea că un leu e mai mult decât zero lei. În principiu, ca să câștigi ceva trebuie să investești ceva și să îți asumi riscul că există posibilitatea să și pierzi. Asta dacă investești bani. dacă investești timp, atunci vei fi câștigat oricum. Metoda mea prin care fac bani în România se bazează momentan pe timp, timpul disponibil il învestesc în scris. Avantajul la acest tip de investiție ține de faptul că un articol scris azi poate aduce beneficii și peste ani. După cum vedeți, prin articolele mele se regăsesc diverse anunțuri…acele anunțuri generează niște bani în momentul în care cineva a dat click pe el. Anunțurile acestea sunt de la google, sunt cumva contextuale, țin cont de ce ai căutat tu pe internet în ultima perioadă…Da, în România, banii plătiți de google pentru click sunt puțini, în medie 5-6 cenți în funcție de context acesta fiind și motivul pentru care foarte mulți scriitori pe bloguri au renunțat la acest tip de monetizare și s-au reorienta către alte metode de făcut bani mai rapid și mai mulți. Această metodă se cheamă marketing afiliat…și presupune ca aici să cumperi ceva dintr-un magazin în care ai ajuns printr-o recomandare, un link ce te trimite la magazinul respectiv. Exemplu de link afiliat: reduceri emag. Dacă ai ajuns la emag în urma accesării acestui link eu nu câștig nimic, însă dacă ai cumpărat ceva, eu primesc un comision. Da, e legal, plătesc impozit la comisionul acela.

Acestea sunt două metode prin care fac bani cu o investiție financiară destul de mică. Costul unui domeniu e de câțiva euro iar hostarea unui blog o poți găsi și la un euro pe lună…12 euro pe an. De exemplu, la chroot.ro beneficiezi de 15% reducere la prețurile afișate folosind codul de reducere 15OFF la prima achiziție.

E, dacă te-ai hotărât să faci bani prin una din aceste două metode, până ajungi să câștigi bani mai ai de făcut un lucru, poate cel mai complicat dintre toate. Trebuie să scrii. Zic experții că trebuie să găsești o nișă…da nu e chiar așa, poți opta pentru ceva generalist, poți merge pe chestii de interes, subiectele astea sunt ușor de găsit…știri, chestii ce se viralizează pe facebook, gen, moartea interlopului. Dacă băgai zilele aste diverse articole despre cum a dat colțul pian, faceai trafic pe blog, făceai bani. În fine, cred că ai prins ideea…traficul aduce bani dacă ai publicitate pe site.

Mai există o metodă prin care poți câștiga bani din scris, o metodă prin care am făcut bani dar nu am mai folosit-o de multă vreme…vânzare de link-uri. Aici sunt mai multe aspecte pentru a putea monetiza, ține de vechimea blogului, de conținutul acestuia, de cât de bine ești plasat în google….o să revin pe viitor cumai multe detalii despre fiecare în parte. În fine, metoda aceasta presupune să scrii articole și să pui link către alte site-uri iar proprietarul plătește pentru acest lucru.

  • Bani offline

E, aici treaba e simplă, blogul acesta era și încă mai este, chiar dacă nu am mai postat în ultima vreme, despre apicultură. Știu, scrie sus la antet că e vorba despre pasiuni…Da, fac apicultură de hobby, din pasiune și din dorința de a avea miere de calitate pentru mine și familia mea. Ei bine, toată pasiunea asta m-a adus în punctul de a produce mai mult decât consumăm. Și dacă tot avem, vindem. Am prin draft un articol despre banii din apicultură, probabil că o să-l dau la lumină în viitorul apropiat.

Dincolo de titlul care e făcut pentru cei ce caută metode idei despre Cum să fac bani mulți repede în România, personal, dacă trag linie și adun banii ce vin din sursele de mai sus, banii din anunțurile de la google, banii din marketingul afiliat și banii din vânzarea de miere, m-am învârtit lună de lună de o sumă ce depășește salariul mediu din România. Nu știu, o fi bine? Eu nu sunt chiar mulțumit, pot mai mult, încă mai am timp liber de care nu profit la maxim.

Concluzia ar fi că adunate, sumele mici dau sume mari. Și mă uit prin diverse locuri și sunt oameni ce vor să câștige bani repede și mulți. Și foarte mulți oameni renunță la aceste încercări pentru că nu ies bani mulți. Asta cu repede cred că este cel mai mare defect al românului…vrea totul repede. Nu merge chiar așa, e ca în povestea aia cu iepurele și țestoasa. Și ca exemplu, un articol mai vechi în care se arată că se poate dar e nevoie de puțină perseverență, de ceva muncă și de timp că să poți culege.

 

 

4 thoughts on “Cum să fac bani mulți repede în România”

  1. Pingback: E criză, ai un fond de siguranță? – Tac'su

  2. Pingback: Am vândut deja o parte din mierea de anul viitor – Tac'su

  3. Pingback: 24% randament la tranzacționare acțiuni pe Revolut – Tac'su

  4. Pingback: Declarația unică – Tac'su….diverse pasiuni

Leave a Reply

Scroll to Top