Păreri despre aragazul Samus dar și alte recomandări pentru achiziționarea unui aragaz bun

⇒Pachet Aragaz Samus SM550BPLS + Espressor Samus Espressimo Silver

Dacă te-ai uitat după un aragaz bun la emag, chiar dacă inițial ai căutat pe internet sa vezi care este cel mai bun aragaz, bineînțeles că ai un buget și nu te-ai aruncat să cumperi imediat aragazul Lofra Maxima doar că arată genial și dă senzația de lux, prețul fiind și el un factor care te va duce cu gândul că la banii ăia, cu siguranță ai luat unul dintre cele mai bune aragazuri de pe piață. Bun, după ce te-ai liniștit, te-ai uitat să vezi care este cel mai bun aragaz pe care l-ai putea cumpăra cu bugetul tău. Cum azi, în urma unor discuții cu niște prieteni despre electocasnice s-a discutat despre electrocasnice produse în România, am tot citit despre ce a fost și ce a ajuns industria aceasta. În condițiile astea, fără a fi patriot, zic să abordez pe blog subiectul electrocasnicelor produse în România, e o mică nișă și vreau să o exploatez. Pentru început, despre aragazurile Samus produse în România la Satu Mare, pentru că, după ce am căutat păreri despre aragaz marca Samus pe internet, sunt muțumit, și da, aș cumpăra un aragaz Samus. 

Potrivit statisticilor, cele mai vândute aragaze sunt cele clasice, pe gaz, cu 4 ochiuri și cuptor încorporat, cu un preț situat între 500 și 1500 de lei. La acești bani vei gasi o mulțime de branduri, mai mult sau mai puțin cunoscute. Un astfel de brand ce ar trebui luat în calcul, cel puțin în segmentul acesta de preț este și Samus. Dincolo de calitatea produselor Samus, faptul că vei cumpăra un aragaz produs în România ar trebui să încline putin balanța alegeri. Oricum, raportul calitate preț o face deja, dacă vei căuta păreri despre aragazurile Samus vei fi mulțumit de aceste păreri.

Cum prețul face diferența, la momentul în care scriu acest articol, cel mai bun preț pentru Samus SM 450 ANS l-am găsit la Cel.ro, dar prețurile se schimbă, așa că verificați înainte de achiziție:

De departe cel mai bun aragaz Samus prin prisma raportului calitate-preț este Samus SM 450 ANS. Dacă nu vrei fițe în bucătărie, aragazul Samus SM 450 ANS e de luat în calcul. Potrivit părerilor găsite căutând păreri despre aragaz Samus, oamenii sunt mulțumiți. Dincolo de faptul că este un aragaz clasic, culoarea albă ce se poate integra cam în orice bucătărie, Samus  SM 450 ANS are câteva caracteristici ce-l pune în topul celor mai bune aragazuri cu preț bun de achiziție:

 • Este dotat cu siguranță pentru flacără ceea ce ajută la evitarea incendiului – se oprește gazul în momentul în care flacăra este stinsă.
 • La achiziționare vine la pachet cu tavă și grătar pentru cuptor.
 • Cuptorul aragazului coace foarte bine…am obseravt că este unul dintre cele mai lăudate caracteristici ale acestui aragaz.
 • Este confectionat din metal rezistent.
 • Are 4 ochiuri de dimensiuni variate pentru diverse tipuri de aplicatii.
 • Duză pentru GPL.
 • Garanție 36 de luni
 • Raport calitate/preț excelent

Ca și minus pentru aragazul Samus  SM 450 ANS, ca de altfel pentru toate aragazurile Samus ieftine, văd lipsa unui aprinzător electric, ceea ce presupune că vei fi nevoit să aprinzi aragazul ca pe vremuri, cu un chibrit sau o brichetă.

Cum am zis că va fi și o recomandare de aragaz bun, o alternativă atractivă la aragazul Samus, cred că este Star-Light FCSS50WH. Deși am zis că merg pe pe recomandări de electrocasnice produse în România și ar fi fost de așteptat să recomand un aragaz Arctic, presupun că în condițiile în care Star-Light este un brand românesc( aparține Dante internațional) este bine venită această recomandare. Probabil, după ce termin seria dedicată aragazurilor Samus, o să urmeze și câteva articole în care să adun avantajele achiziționării unui aragaz Arctic, pentru că au în ofertă câteva dintre cele mai populare aragazuri de pe piață.

 

3 thoughts on “Păreri despre aragazul Samus dar și alte recomandări pentru achiziționarea unui aragaz bun”

 1. Bună! Samus nu se mai fabrica în Satu Mare de circa 10 ani. Fosta Samus de acolo în prezent este Electrolux dar nu mai are nimic de-a face cu Samusul de pe vremuri. Din câte știu, Samus se produce în prezent în București.

  1. Bun și așa, bine că măcar se fabrică în Romania. Merci de atenționare… o să caut detalii să vad cum stă treaba.

 2. Samus este doar un brand. Aduce din china produse branduite samus. Nu stiu daca mai fabrica aragazuri, insa portofoliul de produse este enorm. Deci, import la cheie cu marca samus. Aragazuri mai fabrica tehnoton Iasi. Arctic nu stiu sa fabrice la noi altceva decat frigidere. Poate si mașini de spalat, dupa inaugurarea noii linii de montaj.

Leave a Reply

Scroll to Top