Tac’su trebuie să facă bani

Blogul ăsta, tacsu.ro, trebuie să înceapă să facă și el niște bani. Pentru început, ceva mărunțiș, acolo, cât să-și plătească hostul, că ăla nu e moca. Bine, el mai produce ceva, câteva clicuri pe reclame, ceva cenți…o sumă minusculă care se adaugă la ce se mai adună de pe celelalte bloguri. În fine, cred că o s-o las mai ușor cu celelalte site-uri și o să mă concentrez pe acesta. Încă nu sunt hotărât care e direcția sau modalitatea de a face bani cu acest blog dar azi, asta o să fie tema de gândire și de cercetare…să găsesc o mică nișă care să poată fi exploatată. 

Cum e destul de greu de găsit această nișă, o să cam iau la mână magazinele băgate prin afiliere și o să văd ce mă atrage, sper să gasesc și ceva care să mi se potrivească. Am tot citit zilele astea, o să fie tot mai greu să faci bani pe internet din afiliere, monopolul google pe cuvintele cheie fiind tot mai mare iar concurența, în condițiile în care sunt câțiva oamenii ce rup felii imense din plăcinta asta, tot mai acerbă. Nu-i panică, am mai trecut prin asta de câteva ori și am reușt să prind câteva poziții bune în căutări printr-o metodă destul de simpluță de promovare dar cu multă muncă. Asta cu munca nu e o problemă dacă sunt remunerat, nu dau înapoi…nu zic că sunt tractor dar nici departe nu sunt.

Deci, caut metodă de făcut bani pe internet cu un blog ce nu aduce în acest moment niciun ban, nu are trafic decât ocazional iar de când nu am mai scris pe el, cred că și google l-a uita pe undeva prin cotloanele internetului. Momentan, o să las și reclamele de la adsense pe aici…vedem, fac și un fel de test legat de legenda care zice că adsense și  linkurile de afiliere nu fac casa bună…Gata, mi-am urat succes…revin.

Leave a Reply

Scroll to Top