O lista cu vulcanizarile din sectorul 3

M-a sunat aseara un prieten sa ma intrebe daca stiu o vulcanizare buna in sectorul 3. I-am zis de vreo doua care mi-au venit pe moment in minte si mai apoi m-am tot gandit pe unde se afla si alte vulcanizari in sectorul 3 si, mai ales in zona Dristor, zona in care locuiesc eu. Mi-au iesit destul de multe, sunt cateva vulcanizari in sectorul 3. E un lucru bun mai ales ca la vulcanizare mergi doar cand ai nevoie, o pana, inlocuit anvelopele de vara cu cele de iarna si invers. Uneori mai ai nevoie si de o presiune in cauciucuri sau de cumparat rapid o anvelopa sh.

M-am uitat pe net sa vad daca exista o lista cu vulcanizari din sectorul 3. Nu am gasit, in afara de detalii imprastiate, am mai gasit un articol vechi referitor la vulcanizari non stop in Bucuresti. Cum nu exista, m-am gandit sa pun intr-o lista toate vulcanizarile pe care le stiu in sectorul 3. Eventual cu ceva detalii

Vulcanizare sector 3

Vulcanizare Nerva Traian/Octavian Goga-vulcanizare se afla pe Octavian Goga catre pasajul Marasesti pe partea dreapta,vis-a-vis de statia de tramvai. Vulcanizarea este non stop, aici mi-am schimbat eu anvelopele de vara cu cele de iarnă, cost-140 lei.

Vulcanizare pe Calea Dudesti– pe Calea Dudesti sunt doua vulcanizari, ambele pe partea dreapta cum mergi din Dristor catre centru. Prima este Autosoft, nu ai cum s-o ratezi…imediat dupa biserica. A doua vulcanizare este dupa intersectia cu strada Brailita. Este o vulcanizare micuta cu program non stop.

Vulcanizare pe strada Brailita– Am vazut recent ca exista o vulcanizare si pe strada Brailita. NU parea a fi vulcanizare non stop dar e bine de stiut si despre ea.

Vulcanizare La Polonezu– Vulcanizare La Polonezu este de fapt un service, vulcanizare, spalatorie auto. Au si vopsitorie de jante in camp electostatic. Vulcanizarea se afla pe Calea Vitan, pe langa Stadion Olimpia…chiar langa o gradinita. Nu este nonstop.

Vulcanizari bulevardul Energeticienilor-Pe bulevardul Energetitcienilor sunt vreo 4 sau 5 vulcanizari, de una dintre ele stiu sigur ca are program non stop.

Strada Fizicienilor-Pe strada Fizicienilor sunt doua vulcanizari, ambele catre capatul dinspre Bulevardul energeticienilor. Una pe stanga, una pe dreapta. Prima se afla chiar langa Hotel Taco. A doua vulcanizare de pe strada Fizicienilor este putin mai in fata pe partea stanga, înainte de Kaufland.


Vulcanizari in Targul Vitan-In targul Auto Vitan exista cateva vulcanizari. In general oamenii de acolo se ocupa de anvelopele cumparate din targ dar nu refuza nici clientii din exterior.

Vulcanizare Liviu Rebreanu– aproape de intersectia cu 1 Decembrie 1918, langa benzinaria LukOil este o altă vulcanizare.

Nicolae Grigorescu, de la Sălăjan de la statuie, spre cheiul Dâmboviței am văzut că este încă o vulcanizare.

Pe viitor voi tot adauga in acest articol si alte vulcanizari din sectorul 3. Daca cunosti si alte vulcanizari din sectorul 3, poti lasa un comentariu si am sa o adaug in lista.

Leave a Reply

Scroll to Top