Bairam mai tare ca Elena Udrea

Cumva, sunt satul de politicieni, de #ciumarosie, #rezist si alte faze cu #unitifacemcacatupraf. Nu mai pun botul la fazele aste, incerc sa trag cat mai mult pentru mine. Bine, mai trollez pe subiect ca’s destui care pun botul si sufera pe teme politice. Asa, deci, zilele trecute s-a dat in urmarire generala condamnata Elena Udrea, fosta Cocos. Stiti voi, blonda aia de zic gurile rele c-o ardea Base.

Zicea Elena Udrea mai demult ca, in Romania, cine poate fura, fura…si, surprinzator, cam avea dreptate. Dincolo de faptul ca Elena Udrea a putut, romanache are faza aia cu: nu fur, completez. Partea nasoala in toata treaba asta este ca si hotia si furtul este pe categorii. Parlitii aia de se ocupa de gainarii se intind cat pot si le permite conditia de hoti marunti. La nivel inalt, cand ai si spate si poti deschide usi sau inchide dosare, si furaciunea e la alt nivel. In fine, cine traieste cu impresia ca Elena Udrea nu stia ce o asteapta si s-a carat asa, de placere, catre Costa Rica, sa-l vada pe Mazare…si ala tot asa. Nu stiu, chiar sunt curios cand o s-o taie si Dragnea catre tarile calde.

Si daca l-am pomenit pe Bairam, hai s-o lamuresc si pe asta. Bairam Nelu, etnic tigan de la mine din sat. Ce are in comun cu Elena Udrea? Pai, e dat si el in urmarire generala pe motiv ca a adunat mai toti tiganii cu handicap sau ceva talent actoricesc din zona si i-a dus la cersit in Spania. Din ce povestea unu intors cu ceva bani din cersit, Bairam, facea jumi-juma cu astia…Impresar, ce dracu… Plm, daca nu ar fi treaba aia cu politically correct, tipul asta ar merita o diploma. In fine, diferenta dintre Bairam Tiganu (ca asa-i zicea lumea pe acolo) si Elena Udrea este de multe milioane si, de faptul ca Elena Udrea nu se regaseste pe pagina #politiaromana la capitolul most wanted. Asta este inca o dovada a nivelului la care furi…Cum mi-a zis un prieten, Auzi, dar Bairam asta al tau, a lucrat cu puterea, cu sie sau cu alte animale politice?

Leave a Reply

Scroll to Top