Și, te-ai apucat de ce ai promis anul trecut?

De obicei lumea vede în începutul unui nou an calendaristic un fel de punct zero, un punct de la care începi să faci ce nu ai reușit anul trecut. Și așa apar rezoluțiile și planurile. Partea nasoală este că cei mai mulți oameni pun în aceste rezoluții tot ce nu au reușit să facă în anul anterior fără a se uita în urmă să vadă ce nu reușit. Cu toate astea, planurile sunt mărețe…

Mă uit prin zonele alea cu educație financiară și dezvoltare personală și pe aici, lucrurile stau cât de cât bine. Adică, cel puțin din taste poți zice că ai făcut cincinalul, că vrei să rupi norma în noul an, că vrei. Aici să zici că se stă mai bine, în genul acesta de grupuri au intrat oameni ce au conștientizat la un moment dat că au nevoie în viața lor de ceva ordine din punct de vedere financiar. Să-i lăsăm pe oamenii ăștia să-și vadă de ale lor și să ne uităm la restu, la ăia de așteptau 2021 ca pe a doua venire a lui Christos. Aia de erau deja beți de alcool și fericire înainte de prima secundă a lui 21. Mă, cumva și pe fondul unor mesaje și postări de pe facebook unde am niște geniali din ăștia, trag concluzia că cele mai wow rezoluții pentru noul an au fost setate de săraki. Adică, ăștia cam vor să rupă norma în 2021. Chiar l-am întrebat pe unu ce perpelea niște grătare pe 5 ianuarie dacă mai are ceva prin buzunare până la salariu. Și d-aia zic, dacă tot ți-ai făcut planuri și ți-ai stabilit rezoluții pentru 2021, te-ai apucat de ele, ai început să faci ceva în direcția asta?

Știu, ai la dispoziție 365 de zile și pare mult dar dacă tot pleci de la zero, parcă 52 de săptămâni pare o idee mai puțin. Apropo, că tot este vehiculată treaba aia cu sportul și mersul la sală de coișpe ori pe lună. Mă, dacă tu n-ai făcut o oră de sport în anul ce a trecut, sunt ferm convins că anul ăsta vei reuși. Că doar ți-ai propus, ai rezoluție. Aiurea. În condițiile în care habar nu ai cum va fi, cel mai bine ar fi să-ți iei un aparat de sport pentru acasă și după ce reușești ca măcar odată pe săptămână să te cocoți 15 minute pe capra asta, atunci da, poți trece la next level, la categoria celor care chiar merg la sală.

 

Leave a Reply

Scroll to Top