ford truck first generation

Ford Truck

ford truck first generationHai ca anul asta am pornit greu…si daca tot am zis ca am pornit greu, dimineata, mi-am amintit de copilaria mea dintr-un sat unde jumatate dintre barbati erau soferi profesionisti, iar cealalta jumatate, sondori si zidari. Asa, diminetile alea geroase de iarna cand eu o porneam pe la 5:30-6:00 de acasa, tot satul vuia de sunetul motoarelor, sau, dupa situatie, de injuraturile soferilor mai putin norocosi ce nu reuseau sa porneasca camioanele. A, si noapte, inainte de culcare, soferii mai ieseau sa faca o mica pornire, nu de alta, dar dimineata, cu toate festilele si spray-urile pentru pornire, nu reuseau sa mai porneasca…Deh…Raba, Saviem…

ford truck

Dar hai sa nu divaghez si sa revin la esential.Azi, avem in meniu, din nou un…Ford. De obicei era parcat pe langa parcul Cismigiu, dar nu l-am mai vazut de multa vreme, dar la folderul in care adun eu poze cu masini, printre altele, am si o camioneta asta Ford F din prima generatie. Dupa cate-mi dau seama, este un model fabricat prin 51-52. La o privire rapida, o astfel de bijuterie se vinde cu preturi ce incep cu 25 de mii de euro si ajung si mai sus.

camioneta ford

Oricum, sunt tare bucuros ca l-am fotografiat. Daca-mi aduc bine aminte, cred ca am vazut frumusetea asta de masina si intr-un clip cu ceva formatie romaneasca de muzica din asta mai comerciala.

Dar cum nu sunt mare fan al acestui gen de muzica, am omis…dar era vorba de ceva gasca ce mergea pe plaja cu masina asta….ca masina am recunoscuto.

Hai bine v-am regasit si anul asta!

Leave a Reply

Scroll to Top