Orange Happy Days, oferte telefoane doar pe site

Ma gandeam eu ca ar cam fi timpul s-o tai catre alt provider de telefonie mobila, ca m-am cam saturat de astia la care sunt de 15624020 de ani si care, de fiecare data cand se termina perioada contractuala vor sa-mi propuna ceva mai bun pentru mine. Nasol este ca de fiecare data ne certam si mereu am senzatia ca discut afaceri cu olteni…asa, hai sa-l pacalim pe asta, o mica teapa, asa…din principiu.

In fine, m-am uitat pe la concurenta. Digi nu vreau ca se aude dubios si la tara inca n-a ajuns semnalul lor, raman Orange si Telecom. Pe Orange am mai fost, ceva abonament de companie pe vremea cand nu exista internet pe mobil. Nu stiu cum merge internetul la orange, dar la capitolul abonamente si telefoane stau bine. Acum, au ceva oferta pentru telefoane, la prelungire/contract nou, valabila pana pe 17. Pare tentant si, poate, in toamna cand vor reveni ai mei cu propunerea de prelungirea contractului cu multeeee beneficii pentru mine, poate o pun de o portare.

HTC U11 – 70 EUR reducere
Lenovo Vibe B – 30 EUR reducere
Motorola Moto Z2 – 90 EUR reducere
Sony XZ1 – 150 EUR reducere
Sony XZ Premium – 100 EUR reducere
Sony XA1 – 60 EUR reducere
Nokia 8 – 150 EUR reducere
Orange Dive 72 – 30 EUR reducere

Da, stiu, exista bube peste tot, dar o schimbare e binevenita oricand. Chiar vorbeam cu cineva zilele trecute si-mi zicea ca oamenii stau la cu anii la o firma de telefonie din doua motive: din obisnuinta si din comoditate….nu au chef sa treaca prin rezilierea unui contract.

 

 

Leave a Reply

Scroll to Top