Dacă vrei cel mai bun aragaz retro, avem un top al celor mai bune aragazuri retro pe anul 2019

Cum retro e mereu la modă, când vine vorba de utilarea unei bucătării, alegerea unui aragaz retro se poate complica puțin. Deși oferta de aragazuri retro sau rustice cum mai sunt acestea prezentate în magazine, poate deveni ceva mai complicată, prețul acestui model de aragaz fiind o idee mai ridicat decât în cazul unui aragaz clasic pe gaz. Deși am decis să tratez cu precădere electrocasnicele românești, într-un top 3 cel mai bun aragaz retro 2019 pe care l-aș achiziționa, din păcate, producătorul autohton Samus nu intră în acest top decât foarte greu, poate doar dorința de a achiziționa electrocasnice produse în România să forțeze intrarea.

În fine, deși aragazul retro Samus SR660G4C cu 4 arzatoare este destul de atractiv, când vine vorba de cel mai bun aragaz retro, cred că acesta este, atât prin prisma raportului calitate/preț dar și prin notorietate, ținând cont și de părerile celor care au cumpărat un aragaz retro, aragazul Beko FSE62134DCR, un model de aragaz retro bun, ce a aduna 4,38 stele pe emag.

După cum am zis mai sus, dacă în topul preferințelor cel mai bun aragaz retro este aragazul rustic Beko FSE62134DCR, celelalte două modele de aragazuri cu aspect retro ce mi-au atras atenția și le consider demne de luat în calcul, sunt:

  • Aragaz retro Studio Casa Retro Verona Retro Black– un aragaz rustic bun, ceva mai scump dar ținând cont că pachetul conține pe lângă aragazul rustic negru și o hotă, face ca acest aragaz să intre în atenția cumpărătorului.
  • Aragaz rustic mixt Studio Casa Alma Retro– un aragaz bun, cu aspect retro, un preț bun și foarte apreciat.

În concluzie, cele mai bune cuptoare retro 2019 ași putea spune că sunt în funcție de preț, calitate și caracteristici tehnice, aragazul Beko FSE62134DCR, prin prisma faptului că vine la pachet și cu o hotă, aragazul retro Studio Casa Retro Verona Retro Black-, urmat de aragaz rustic mixt Studio Casa Alma Retro-un aragaz retro destul de ărătos, ieftin dar la care, personal văd un mic neajuns…faptul că are cuptor electric, părerea personală fiind aceia că în astfel de situații este bine de evitat mixurile. Tocmai acesta este și motivul pentru care consider că și-ar face loc în acest top ala celor mai bune aragazuri cu aspect retro și aragazul retro Samus SR660G4C.

Beko FSE62134DCR este un aragaz mixt, gaz+electric, cu aspect retro, ce înglobează câteva sisteme de gătit foarte utile, chiar esențiale atunci când vine vorba de gătit. Beko FSE62134DCR îmbină excelent avantajele oferite de cele doua resurse energetice, gaz și electricitate, fara ca pretul sa reflecte acest lucru. Dotat cu patru arzătoare pe gaz High-Efficiency™ Gas Burner, aragazul retro Beko FSE62134DCR, este dotat cu aprindere electrică prin scânteie, plita aragazului este acoperită de două grătare robuste, detașabile individual, ce oferă o excelentă stabilitate vaselor în care gătiți. Dincolo de orice calitate si aspect al unui aragaz, chiar și un aragaz cu aspect retro cum este în cazul de față, cel mai important lucru în alegerea unui aragaz bun, ține de calitatea și performanțele cuptorului. În cazul modelului Beko FSE62134DCR cuptorul este unul electric, părerile în privința acestui tip de cuptor fiind bune, evoluția tehnologiei depășind tarele legate de combinația aragaz pe gaz și cuptor electric.

Cum am decis să acord atenție aragazurilor Samus în demersul meu de a atrage trafic pe blog, momentan voi incheia aici articolul dedicat aragazului retro. Voi reveni cu completări ulterioare, se zice că motoarele de căutare adoră up date-urile ulterioare și cum lipsa de activitate și abordarea acestei nișe despre electrocasnice produse în România este nouă pe blog, încerc să-i atrag atenția lui google. Deci, azi merg la stupină, revin cu păreri despre Samus și cele două aragazuri de la Studio Casa ce le-am băgat în totpul despre cel mai bun aragaz cu aspect retro.

 

Leave a Reply

Scroll to Top