Păreri despre motocoasă pe benzină Micul Fermier G1311

Dacă te-au năpădit buruienile și cauți o motocoasă bună, ar trebui să iei în calcul și motocosa pe benzină Micul Fermier G1311. Știu, totă lumea caută cea mai bună motocoasă…eu, înainte de a căutasă vezi care este cea mai bună motocoasă, recomand să identificați nevoile dumneavoastră, să vedeți pentru ce suprafață aveți nevoie de motocoasă, cât de năpădită de buruieni este terenul pe care vreți să folosiți cea mai bună motocoasă.

Cum ziceam, cam peste tot pe unde găsiți păreri despre cea mai bună motocoasă, o să găsiți ceva la modul, “Dacă vrei cea mai bună motocoasă pe benzină, o motocoasă care să taie absolut to , noi vă recomandăm cea mai bună motocoasă….” și urmează link către Motocoasa Makita EBH341U. Mda, acesta este un exemplu, o motocoasă bună dar și scumpă. Ideea este că cea mai bună motocoasă este motocoasa care reușește să-ți acopere nevoile tale fără a te forța să scoți din buzunar o sumă prea mare de bani. Tocmai de aceea sunt de părere că motocoasa  Micul Fermier G1311 este una dintre cele mai bune motocoase pretabile pentru o gospodărie, fiind potrivită părerilor atât o motocoasă bună din punct de vedere al calității dar și a prețului. Și diferența de preț este semnificativă. Cum e și firesc, când vrei să faci o achiziție, începi și cauți păreri despre respectivul produs. În cazul de față, păreri despre motocoasa Micul Fermier G1311 vei găsi din belșug, fiind o motocoasă bună cu un preț de achiziție ok, ce a devenit forte populară.

Motocoasa Micul Fermier G1311 este dotată cu un motor în doi timpi cu o capacitate cilindrică de 43 cm³ și o putere de 3.35 cai putere. Potrivit mai multor păreri despre motocoasa Micul Fermier găsite pe internet, puterea acesta ar fi suficientă cam pentru orice tip de vegetație. Altfel, cum motocoasa Micul Fermier este pretabilă pentru orice tip de vegetație, pe lângă capul standard tip trimmer cu fir de 2,4 mm pretabil pentru gazon și zone cu iarbă, în cazul în care aveți de cosit zone cu lăstari sau alți mărăciniputeți folosi alternativele, un disc de tăiere vidia 40T sau capătul cu lame 3T. Cum nu totul e roz, printre părerile despre motocoasa Micul Fermier G1311 am găsit și ușoare nemulțumiri… Este o motocoasă cam grea sau face cam mult zgomot. Ce să zic… atârnă cam 6,5 kilograme cu rezervorul plin iar ca zgomot, e cât de cât în media motocoaselor pe benzină.

Detalii tehnice motocoasă Micul Fermier G1311

 • Ciclu de functionare 2 timpi
 • Putere motor 3,4 CP 8000/9000 rpm
 • Capacitate cilindrica 43 cc
 • Sistem de aprindere Electronic
 • Pornire Manuala (demaror)
 • Combustibil Benzina fara plumb
 • Capacitate rezervor 0.75l
 • Amestec carburant 25 ml ulei/ litru de benzina
 • Harnasament Dual balance
 • Manere Ergonomice – 1 segment
 • Diametru de taiere 254 mm
 • Diametru tub tija 28 mm
 • Tip arbore Cu caneluri Sistem SmartStart-
 • Reductor blocare rapida Standard
 • Greutate 6.5kg

Vezi aici mai multe detalii tehnice dar și păreri despre motocoasa Micul Fermier.

O concluzie ar fi că dacă vrei o motocoasă bună, ar trebui să iei în calcul și o motocoasă Micul Fermier.

Mai jos câteva păreri despre motocoasa micul fermier culese de pe net:

 • Am achizitionat motocoasa micul fermier in prima zi de concediu. Am asamblat-o, e usor de facut si intr-adevar, schema de asamblare ce o insoteste nu te ajuta deloc. Apoi au urmat doua zile, cca 6 ore pe zi, de taiat buruieni inalte de cca un metru. O reala placere. Isi face treaba fara niciun efort, totul pare o joaca. Am folosit pana acum doar piesa aia stea, cu trei taisuri. Recomand, cand am terminat treaba, vreo 1000 metri patrati, as mai fi vrut. Excelenta, de la mine primeste cinci stele cu felicitari.
 • Am achizitionat-o in prima zi de concediu. Am asamblat-o, e usor de facut si intr-adevar, schema de asamblare ce o insoteste nu te ajuta deloc. Apoi au urmat doua zile, cca 6 ore pe zi, de taiat buruieni inalte de cca un metru. O reala placere. Isi face treaba fara niciun efort, totul pare o joaca. Am folosit pana acum doar piesa aia stea, cu trei taisuri. Recomand, cand am terminat treaba, vreo 1000 metri patrati, as mai fi vrut. Excelenta, de la mine primeste cinci stele cu felicitari.
 • A fost livrat coletul intact în timpul estimat. Conținutul a fost complet și funcționează doar bine.
  Manualul de utilizare este c am anemic și la montaj te ghidezi mai mult după ureche. Insă odată montata și rodajul făcut, merge fără probleme.
  Recomand produsul.

În altă ordine de idei,că tot am început eu să caut păreri despre Micul Fermier, sunt din ce în ce mai surprins de părerile bune despre marca aceasta. Cumva, eram ușor surprins când am căutat păreri despre aparatul de sudură, era cumva wow, Micul Fermier merită să-ți cumperi că e la raport calitate preț bun.

Desigur, există și alternative, mult mai bune însă când vine vorba de o motocoasă bună, motocoasele Micul Fermier ar trebui luate în calcul…că au reviewuri bune și sunt recomandate atât de calitate dar și de preț.

1 thought on “Păreri despre motocoasă pe benzină Micul Fermier G1311”

 1. CHIPRIANOV

  motocoasa micul fermier este un mare rahat ,am aruncat 400 de lei pe fereastra ,nu cumparati asemenea droange ca nu merita

Leave a Reply

Scroll to Top