Păreri marca Micul Fermier

Cel mai probabil, nu am căutat să văd ce spun statisticile google cu privirea la volumul de căutări pe marca Micul Fermier, dar cred că ceva interes există. Că or fi oameni curioși să afle detalii despre această marcă, despre țara de proveniență a locului unde se fabrică produsele Micul Fermier. Cum ei au interes să vândă, eu am interes să cresc traficul pe blog…așa că o să mă apuc să caut păreri despre Micul Fermier. Până una alta, m-am uitat pe lista asta de produse marca Micul Fermier și trag concluzia că mare parte dintre acestea sunt fabricate prin China, că- prea multe și ar fi nevoie de o fabrică imensă pentru a fabrica tot portofoliul Micul Fermier. Na, acu e greu să mai găsești ceva ce nu e fabricat în China…

Altfel, le-am trimis un email să cer informații legate de țara în care sunt fabricate produsele comercializate sub denumirea Micul Fermier și revin cu detalii în momentul în care primesc un răspuns.

În altă ordine de idei, marca Micul Fermier este înregistrată la OSIM de către Golden Fish Srl și obiectul de activitate de pe pagina Osim cuprinde următoarele:

Masini si masini unelte; motoare (cu exceptia motoarelor pentru vehiculele terestre); cuplaje si organe de transmisie (cu exceptia celor pentru vehiculele terestre); instrumente agricole altele decit cele actionate manual; incubatoare pentru oua, scule si instrumente de mana actionate manual; cutite, furculite si linguri; arme albe; aparate de ras.

În concluzie, dacă vreau să-mi fac loc pe internet ca un expert în ceva, o să tot scriu păreri despre Micul Fermier. Așa o să trec mai ușor peste momentele acelea în nu am inspirație.

Revenim cu actualizări….

Leave a Reply