Venit recurent

O definiție pentru veniturile recurente ar fi următoarea:

Veniturile recurente se referă la o parte din venituri sau venituri care se repetă în mod constant în viitor la intervale regulate, cum ar fi lunar sau anual, iar acest tip de venit este relativ stabil, deoarece poate fi prevăzut cu încredere rezonabilă.

Definiția asta am găsit-o pe un site de afaceri și una peste alta e ok chiar dacă nu se aplică 100% în cazul meu. Adică, fiind vorba de internet, rămâne un venit recuret ipotetic, că încurcate sunt căile motoarelor de căutare. Altfel spus, deși în ultima vreme am fost prins cu o mulțime de alte lucruri, am tot încasat. Nu ca atunci când eram implicat, mai puțini bani însă aceștia au venit nu au plecat. Cam așa stă treaba cu veniturile recurente…prestezi odată și încasezi de mai multe ori. Așa să-mi ajute Dumnezeu!

E mai complexa treaba însă, m-a bucurat și totodată m-a făcut să scriu aceste rânduri vreo două recurente din astea de vă povestesc eu aici, venit dintr-un articol scris prin aprilie 2018. Desigur, le-aș fi vrut mai dese dar atât s-a putut…

Leave a Reply

Scroll to Top