Adidași buni care să țină la ploaie

Uite că m-a luat toamna pe nepregătite și nu am o perechete de adidași buni care să țină la ploaie. Cumva, am reușit să tot amân achiziția unor adidași care să țină la ploaie, că cei pe care îi tot port de ceva vreme au cedat mai pe la începutul verii. Și nu m-am învrednicit să mă deplasez până la locul din care, de ani de zile, cumpăr poate cei mai buni adidași buni care țin la ploaie și la alte intemperii. Desigur, puteam să-i comand online dar na, aș fi vrut să merg să probez fizic.

Altfel, dacă nu reușesc cumva să mă apropii de zona Apărătorii Patriei unde se află magazinul Grisport, o să merg în Decathlon, să văd ce găsesc pe acolo. Cum ziceam, pentru vremea rece, cu ploaie și chiar zăpadă, de prin 2005, mă încalț de la Grisport atât cu bocanci cât și cu adidași. Cum bocanci mi-am luat toamna trecută și e cam devreme pentru ei, acum ar trebui să-mi iau niște adidași buni care să țină la ploaie. Nu dați cu pietre, asta cu adidașii buni rezistenți la apa e așa, de SEO… dar vă explic cum arată în accepțiunea mea o pereche de adidași buni, rezistenți la apă

Adidași buni rezistenți la apa

Trekkings GRISPORT-14701V14G Blu

Mda, cam asta este ideea de adidas bun, trainic care rezistă și la apă. Cred că v-ați prins că este vorba despre o pereche de adidași de trekking. Știu, ăștia sunt buni pentru mersul la munte, pentru drumeție însă eu mă simt foarte bine cu ei și în oraș. Da, par mai butucănoși, sunt o idee mai grei însă sunt adidașii ideali pentru toamnă și primăvară.

Acum pe scurt despre ce înseamnă pentru mine o pereche de adidași buni rezistenți la apă, adidași pe care să-i porți când plouă sau când zăpada nu este suficient de mare încât să nu treacă de carâmb.

Când plouă, apa intră în adidași din două direcții: De sus și de jos. Tocmai acesta este motivul pentru care aleg pentru vreme ploioasă genul acesta de adidași…cu talpă înaltă de minim 3-4 cm că na, mai treci prin bălți, cu laterale galoșate și cu piele nubuc. Desigur, fiind vorba de adidași de trekking, toți adidașii aceștia sunt prevăzuți cu o membrană de genul GORETEX. Bine, Goretex au fost primii care au inovat cu membrana aceasta și de aici notorietatea. Deci, dacă aveți cândva nevoie de încălțăminte rezistentă la apă, puneți filtru pe GORE-TEX.

Cred că o să revin cu un update la ce mi-am cumpărat și poate chiar un articol sau mai multe în care să centralizez cîteva dintre tehnologiile acestea folosite. Gen, vibram, gore-tex, aqua-tex…

Leave a Reply

Scroll to Top