Pantaloni trekking de la Decathlon

Mi-am luat pantaloni de trekking de la Decathlon pentru ca,  sunt ani buni de cand, in oras, in afara de nunti si alte cateva evenimente nu am purtat altceva decat blugi. Blugii erau practici, destul de rezistenti, relativ comozi si, intr-o vreme, era destul de usor sa-ti gasesti o pereche de blugi pe gustul si bugetul tau. Zic ca era usor intr-o vreme…apoi au aparut noile trend-uri…blugi skinny, blugi skinny fit, slim fit, rupti in qur, in genunchi, cu turul la glezne…viata complicata pentru unul care prefera blugi clasici.

Revenind, saptamana trecuta, avand ceva treaba prin Militari m-am oprit pe la Decathlon sa-mi cumpar un tricou si sa-mi fac o idee despre o bicicleta pentru fii’mea. Si cum ma perindam eu pe acolo, m-am uita si pe la pantalonii de trekking. Am sfarsit luandu-mi doua perechi. O pereche foarte subtiri dintr-un fas, pe la 59 lei. Erau trecuti drept pantaloni trekking pentru incepatori. Multifunctionali…se desfac cracii si se pot transforma in pantaloni scurti. Cam tristut materialul, dar am zis sa-i incerc o zi/doua prin oras sa vad cum se comporta, daca transpir sau se incinge prea tare materialul cum se intampla in cazul blugilor mai ales atunci cand sunt la volan si bate soarele pe piciorul stang. Surprinzator, s-au comportat destul de bine, racorosi, batea soarele pe ei, erau calzi dar cumva, temperatura nu deranja la piele. Ieri, a ploauat si la primele picaturi de ploaie, pantalonii de trekking pentru incepatori s-au udat instant. Fiind subtiri, in 5 minute erau uscati. Momentan am lamurit problema…pantalonii de trekking pentru incepatori de la Decathlon, cel putin pentru frecat pe timp de vara prin oras sunt foarte buni si comozi. Clar, nu-s pentru ture la munte, pentru acest lucru raman de baza tot vechii mei pantaloni HANNAH de care sunt foarte multumit.  La 59 de lei, sa vedem acum cat vor rezista.

A doua pereche pare ceva mai serioasa, alt material, ceva mai grosi, alt pret. Ceva gen pantaloni militari, cu buzunare laterale…i-am probat, mi-au placut, i-am luat. Inca nu i-am testat.

Leave a Reply

Scroll to Top