De unde cumperi lentile de contact colorate ieftine

De unde cumperi lentile de contact colorate ieftine? raspunsul la aceasta intrebare ar fi unul destul de simplu si la obiect, de pe net. Dar nu putem sa-l postam asa simplu…trebuie sa-i facem pe plac lui google si sa-l cizelam, sa venim cu un raspuns complex, cu exemple de lentile de contact colorate ieftine si, desigur, cu o mica poveste care sa scoata in evidenta esentialul…lentilele de contact.

Deci, Tac’su, nu are nevoie de lentile de contact, l-a inzestrat genetica si mama natura cu niste superbi ochi albastri. Intre noi fie vorba, in momentul acesta sunt putin cam rosii dar n’are a face, esentialul ramane, am ochi albastrii pentru care multe persoane platesc bani pentru lentile de contact colorate. Bine, majoritatea vor lentile de contact colorate ieftine, probabil pentru un moft. Acum ca am lamurit si aspectul acesta, discutam cu sotia despre faptul ca fii’mea cea mica mi-a mostenit ochii albastrii, si-mi zicea ca, ea, mereu si-a dorit sa aiba ochii albastrii. Cum Tac’su e baiat de treaba s-a gandit sa-i faca cadou o pereche de lentile de contact colorate, albastre, ca ochii lui.

Pana ajungem sa discutam si despre avantajele si dezavantajele purtari lentilelor de contact colorate, hai sa va dau si voua un link catre un magazin ce vinde lentile de contact, poate ajuta. In fine, nu le aleg pe cele mai ieftine, cu sanatatea ochiului nu te joci…

Phantasee Vivid Blue – lentile de contact colorate albastre trimestriale – 90 purtari

Sunt unele dintre cele mai populare lentile de contact colorate ce se gasesc pe la noi si sunt, chiar asa cum am zis si in titlu, lentile de contact ieftine. Se pot cumpara atat in varianta cu dioptrie zero dar si cu dioptrii in functie de recomandarea medicului oftalmolog. Daca in cazul lentilelor colorate cu dioptrie zero exista disponibilitate imediata, in cazul lentilelor cu dioptrie, se asteapta cateva zile pana la livrare. Sunt lentile trimestriale ce garanteaza conditii optime de purtare timp de 90 de purtari. Producatorul, MaxVue Vision este unul de top la nivel mondial, lentilele de contact produse de ei se bucura de aprecieri. De obicei, recomandarea in momentul in care se opteaza pentru lentile de contact este sa se foloseasca o solutie de curatat si intretinere lentile  de contact. Pentru lentile de contact Phantasee Vivid Blue, solutia de curatat si intretinere recomandata este ZENOPTIC Double Moisturizing. Cumparate impreuna, la momentul acesta lentile contact Phantasee Vivid Blue+ Solutie de curatare si intretinere lentile de contact ZENOPTIC Double Moisturizing, iese un pret de 108 lei. Deci, unul dintre magazinele de unde poti cumpara lentile de contact colorate ieftine este https://lensa.ro/

Acum, ca am lamurit-o cu cele mai ieftine lentile de contac, hai sa vedem si avantajele si dezavantajele oferite de purtarea lentilelor de contact colorate.

Avantajele lentilelor de contact colorate

Dacă te decizi să le dai o șansă lentilelor de contact colorate, iată câteva beneficii ale purtării lor:

  1. Ai posibilitatea sa-ți schimbi look-ul constant.
  2. Sunt versatile, poți schimba lentilele des pentru a se potrivi cu orice ocazie sau stare de spirit.

Dezavantajele lentilelor de contact colorate

Lentilele de contact colorate au si dezavantaje deoarece exista cateva riscuri ale purtarii lor. Aceste riscuri pot fi evitate dacă respecti sfaturile medicului oftalmolog, intretii lentilele corect și nu depasesti perioada de purtare recomandata de producator.

  1. Aspect artificial dacă culoarea lentilelor este prea puternica, mai ales în cazul lentilelor colorate cu efect de teatru
  2. Risc de infecții în cazul în care le porți prea mult și uiți să le dezinfectezi după fiecare purtare (mai ales in cazul lentilelor anuale sau lunare)
  3. Simptomele ochiului uscat.
  4. Poti vedea in ceata dacă lentila nu este montata corect sau se deplasează din centrul ochiului: ajungi sa privesti prin culoarea lentilei si nu prin orificiu special.

 

Leave a Reply

Scroll to Top