De data asta o iau personal

Avea Tac’su ceva planuri legate de activitatea on line in general si de marketing afiliat in special. Planurile erau creionate destul de bine…tragi tare, urci in cautari, oferi chestii relevante, gen, ce ti-ai cumpara tu si nu ce e mai scump si cu comision mare.

Intre timp, emag ne-a tras-o la toti ce ne ocupam cu marketing afiliat, a redus recurenta la 24 h, a scazut comisioanele si, am asa o vaga senzatie ca in luna premergatoare anuntului, baietii de la emag au mai si manarit numarul de click-uri inregistrate. De conversii neinregistrate nu zic nimic, doar ei au acces la aceste lucruri. In fine, ideea este ca de la Paste, desi traficul nu a scazut decat putin, numarul de click-uri a fost mai putin de jumatate…si acum vine anuntul cu reducerea comisioanelor….Macar de-ar scadea si preturile din magazin. Probabil ca nu, romanul deja e antrenat si nu vede altceva decat emag…poti sa-i oferi alternativa, pret mai mic decat la emag, el nu, batman…

A doua chestie e legata tot de marketing afiliat. Cauta Tac’su de multa vreme un magazin care sa-i ofere spre vanzare diverse chestii destinate pasionatilor de muzica rock…tricouri cu trupe, bocanci cu tinte si alte efecte din astea de om pasionat. Intr-o zi a gasit un astfel de magazin, doar ca: Sorry. This one didn’t come up right. #\m/$@# said that maybe will work later with you, but not for now. 

Uite ca acum am luat toata treaba asta personal…la emag ultimul produs ce l-am promovat a fost fix in ziua in care au anuntat ca vor reduce comisioanele  si alt link vor mai primi in momentul in care vor reveni la conditii decente cand vom avea de castigat si noi, afiliatii si nu doar ei….altfel, faliment placut.

La magazinul de rockeri…m-am hotarat sa trag tare in 2 performant si, cand or veni sa-mi bata la usa, sa le raspund ca, plm, poate o sa lucrez cu voi…dar nu acum.

Leave a Reply

Scroll to Top