Bormașina cu acumulator Parkside de la Lidl are preț bun însă nu este mereu pe stoc

Când vine vorba de mașini de găurit și infiletat cu acumulator, bormașina cu acumulator Parkside de la Lidl este una dintre cele mai populare astfel de scule. Însă, pentru cei ce vor să cumpere o astfel de bormașină de la Lidl, exist un inconvenient destul de mare…bormașina Parkside lipsește cea mai mare parte a timpului din oferta magazinului. Cei drept, în momentul în care s-a băgat bormașină Parkside la Lidl, stocul se evaporă. Am trecut de vreo două ori prin situația asta, am urmărit oferta Lidl și, deși am trecut rapid prin vreo două magazine, n-am mai reușit să găsesc. Drept urmare, m-am reorienta și mi-am luat ceva asemănător cu bormașina celor de la Parkside, o bormașină cu acumulator Li-ion de 16 V de la Skil. Desigur, se putea mai bine însă, atât s-a putut la momentul acela.

În fine, după cum ziceam și mai sus, Parkside a câștigat ceva popularitate datorită proprietăților ei și a rețelei de magazine Lidl. Cum nu prea e de găsit, stocurile fiind limitate, alternativa la mașina de găurit Parkside, la un preț asemănător dar și cu aceleași performanțe e aproape imposibil. Da, e greu să găseșți o bormașină cu acumulator Li Ion de 20V sub 4-500 de lei. Însă există altenative, așa cum eu m-am limitat la Skil-ul de 16 V și mă descurc, mă gândesc că lucrul acesta este valabil și pentru alte persoane, că oricât de bună e mașina de găurit cu acumulator Parkside, profesioniștii și meșterii vor ținti către alte mărci.

Bun, dacă tot am optat ca alternativă la Parkside la o mașină de găurit teoretic ceva mai slăbuță, mă uitam zilele aste la alternative, ceva mașini de găurit ieftine, cu acumulatori Li Ion ce ar putea fi achiziționate. Și există ofertă, bani să fie… Deci, câteva mașini de găurit cu alternator care pot compensa lipsa din magazine a mașini de găurit Parkside:

  1. Mașină de găurit cu acumulator Li-Ion Stern CD15-180LI, 18 V, 26 Nm – preț 241 lei

  2. Mașină de găurit și înșurubat cu acumulator Li-Ion Steinhaus, PRO-CD18+ -preț 299 lei

  3. Surubelnita de impact cu acumulator HECHT 1255, 150 Nm, 20 V – preț 229 lei

  4. Masina de gaurit si insurubat (bormasina) cu percutie, cu acumulator 18V 1.5Ah Li-Ion Steinhaus, PRO-CD18H, 50Nm, 2 trepte – preț 250 lei.

Da, exemplele date mai sus se încadrează într-un buget aproximativ egal cu prețul bormașinii Parkside și, deși nu se ridică la nivelul unui Bosch, părerile despre aceste mașini de găurit sunt destule de bune, fiind alternative viabile la Parkside. Prețul exemplelor de mai sus sunt orientative, acestea pot fluctua în funcție de oferte și perioade, tocmai de aceia este indicat să verificați.

Cam asta despre alternativele pentru filetanta Parkside de la Lidl, pe viitor voi încerca să iau fiecare exemplu în parte și să-i fac un mic articol dedicat, cu plusuri, cu minusuri. A, încă o mașină de găurit cu acumulator ar fi și Steinhaus Start, PRO-CD144-2B care se vinde cu 2 acumulatori 14.4V 1.3Ah Li-Ion, niște burghie dar și o cutie de transport.

 

1 thought on “Bormașina cu acumulator Parkside de la Lidl are preț bun însă nu este mereu pe stoc”

  1. Pingback: Câteva păreri despre mașina de găurit cu acumulator Li-Ion Stern CD15-180LI, 18 V, una dintre alternativele pentru bormasina parkside de la Lidl – Tac'su

Leave a Reply

Scroll to Top