Printre altele…

Poate ca cei ce au mai intrat pe aici au observat ca in locul anumitor poze unde trebuia sa existe o masina veche, aparea imaginea de mai jos. Da, e demonstratia clara ca gratis nu exista pana la final.

Da, photobuket a promis initial host gratuit pentru imagini, dar acum ceva vreme, au suspendat totul, inclusiv accesul la imaginile urcate pe serverele lor, conditionand hostarea de imagini la pretul de 500$. Optasem pentru poze hostate la ei dintr-un motiv simplu, avand un host micut, daca puneam toate pozele pe serverul meu, incarcarea imaginilor ar fi fost foarte grea. Acum, mai am 3 luni pana la expirarea perioadei de hosting si am sa tin site-ul tot la actualul provider, urmand ca mai apoi sa fac un update. Pana atunci, pe langa masinile vechi intalnite, voi mai publica si alte articole ce au legatura cu pasiunile mele, asa cum am facut si cu articolul despre cutite. Sper sa nu deranjeze prea tare acest lucru.

Si cum nu puteam sa ratez un articol fara o vechitura, ieri, in timp ce veneam catre Bucuresti, din goana calului, am reusit si poza asta.

Sper ca masina mergea catre un viitor mai bun, nu catre un centru de colectat fier vechi.

Leave a Reply

Scroll to Top