Un MGB foarte frumos

mgbt-gtCum postez pe aici din an in paste, uite ca a venit si Pastele de anul acesta. Drept urmare, pe langa traditionalele urari de sanatate si lumina, las si o frumusete englezeasca…un MG. Masina arata impecabil, felicitarile mele proprietarului.


Am cautat prin folderul cu poze, o masina rosie, ceva de spiritul pastelui si m-am oprit asupra acestui MGB GT. Am reusit sa-l trag in poza in toamna, pe o straduta aglomerata…am blocat putin circulatia pentru a face cateva poze ­čÖé

mgt
Cum se mai intampla uneori, cand postez o masina veche, mai fac si o cautare rapida pe site-urile de vanzari auto, sa-mi fac o idee de pret. In Anglia, poti sa-ti cumperi un model MG MGB GT bunicel, cu 4000 £, dar cu volanul pe partea dreapta. Modelele cu volan pe stanga, sunt cu preturi in euro, la paritate cu lire si ceva in plus.

Astea sunt, sper ca pe viitor sa reusesc sa ma tin de promisiune si sa postez mai des, nu de alta, dar mai am ceva poze, dar si ceva probleme cu hostul site-ul. Sper ca dupa sarbatori sa rezolv ambele probleme..

Pana data viitoare, va urez sa aveti sarbatori frumoase alaturi de cei dragi.

Leave a Reply

Scroll to Top