Cea mai bună stație de încărcare pentru mașini electrice

 • CityCharge V2, 2 prize, 44 kW, fast Mode 3
 • iHunt EV POWER 22KW
 • Vestel ECV02
 • Dacă ajungi la acest articol căutând să afli care este cea mai bună stație de încărcare pentru mașini electrice, țin să te anunț că acest articol a fost scris ca urmare a faptului că am găsit pe site-ul Ihunt.ro vreo 4 astfel de stații de încărcare pentru mașini electrice. Eu căutam să văd dacă merită să investesc pe termen lung în ceva acțiuni ihunt și mi-a atras atenția faptul că se găsesc de vânzare și astfel de stații de încărcare mașini electrice pentru acasă. Și m-am apucat să caut informații, să văd care este cea mai bună stație de încărcare pentru mașini electrice. Asta așa, pentru că vrem nu vrem, cel puțin viitorul apropiat va fi electric.

  Până vedem care e treaba cu cele mai bune stații de încărcare pentru mașini electrice ce pot fi montate acasă, că tot am pornit de la o stație de încărcare pentru mașini electrice de la iHunt, să vă zic că la ei e deja blackfriday și, deși vând stații de încărcare mașini electrice și pe emag, au, cel puțin acum până la debutul blackfriday emag, prețuri mai bune.

  Treaba asta cu cea mai bună stație de încărcare pentru mașini electrice e destul de relativă dar, dacă trendul este ascendent, în timp se va clarifica treaba…momentan, din ce informații am găsit pe net și pe ceva grupuri dedicate posesorilor de mașini electrice, cele mai bune stații de încărcare pentru mașini electrice ar fi următoarele:

  • Stație rapidă încărcare mașini electrice, CityCharge V2, 2 prize, 44 kW, fast Mode 3 – o stație mai degrabă profesională, cu două prize Type 2, o stație cu putere maximă de 14Kw pentru curent monofazat și o putere de maxim 44kW pentru curent de tip trifazat.
  • Stație de încărcare mașini electrice iHunt EV POWER 22KW – Aici avem o stație de încărcare mașini electrice pentru acasă, pretabilă a fi montată pe perete ce livrează o putere la ieșire de 7.6kW la monofazat și 22kW trifazat. Prețul este unul destul de bun raportat la ce există momentan pe piață.
  • Statie de incarcare masini electrice, Vestel ECV02, Type 2, 16A, trifazic, 11KW – s-ar părea că această stație de încărcare pentru mașini electrice ar garanta o încărcare mult mai rapidă decât încărcătorul portabil al mașinii. Zice producătorul că de 5 ori mai rapid…

  La o primă vedere acestea ar fi cele mai bune stații de încărcare pentru mașini electrice ce se pot cumpăra și monta acasă. Așa cum ziceam și mai sus, viitorul apropiat va fi unul în mare parte electric așa că pe viitor voi mai reveni cu ceva detalii și completări legate de acest subiect. Care este cea mai bună stație de încărcare pentru mașini electrice? Greu de spus, sunt prea multe aspecte care țin de preț, de ce vrei mai exact. Ca o idee generală, dacă cauți cea mai bună stație de încărcare pentru mașini electrivce pentru acasă, ar trebui să te orientezi către o stație care e și monofazică și trifazică. În rest, cum am zis…prețul este destul de important și o stație de încărcat mașini electrice bună are un preț pe măsură.

  O ofertă ceva mai vastă găsiți aici:statii-incarcare-vehicule-electrice

  Leave a Reply

  Scroll to Top