Ceva vechituri din Bulgaria

camion-rusesc-gaz

Am fost plecat saptamana trecuta cu firma prin bulgaristan. Deh, petrecerea de sfarsit de an…Cum grosul firmei este format din bulgari, costurile pentru deplasarea noastra in Bulgaria sunt mai mici decat ale lor catre Romania sau Italia. In concluzie, petrecerile firmei se tin in Bulgaria. Sper la o crestere mai mare a numarului de colegi din Italia, nu de alta, dar suna mult mai bine Italia decat Bulgaria. Si cum zicea o colega italianca, bine ca m-am angajat aici…asa ajung si eu sa vad Bulgaria…

microbuz-uaz

Dar hai sa-mi vad de ce am eu aici..masini vechi.Groapa de gunoi a europei cand vine vorba despre masini vechi, Bulgaria, inca pastreaza si ceva relicve sovietice. Cum zona rurala a bulgariei inca colcaie de Lada si Uaz, firma ne-a plimbat prin zone turistice, aici avand o pondere foarte ridicata, Golf-ul. Desi eram cu grupul am reusit totusi sa trag in poza doua astfel de relicve sovietice. Un camion si un microbuz.

Cum nu prea cred ca mai sunt sanse de-a posta ceva pana la craciun, va urez acum sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori. La multi ani si Craciun Fericit!!!

Leave a Reply

Scroll to Top