Câteva păreri despre bicicleta Kreativ 2014 Violet

Am fost în weekend și i-am cumpărat bicicletă celei mari. În fapt, și-a cumpărat singură bicicleta, pe banii ei. Opțiuni au fost mai multe, căutasem informații despre ce bicicletă să cumpăr, ce bicicletă ar fi recomandată pentru o fetiță de 7 ani, care este cea mai bună bicicletă pentru 6-9 ani. M-am băgat chiar și în zona aia cu top cele mai bune biciclete pentru copii. Deși oferta este destul de generoasă, am restrâns căutările la 3 biciclete, alea de le-am considrat eu că sunt cele mai bune biciclete pentru fete de 6-9 ani. Și am ales bicicleta Kreativ 2014 Violet. După cum se vede, pe emag era mai ieftin, noi am plătit pe ea 699 lei. Clar, aș fi vrut să plătim mai puțin pe bicicletă însă, la on line nu puteam plăti cu borcanul în care și-a adunat copilul economiile pentru bicicletă. Deci, am fost cu borcanul în brațe la magazin…dar despre borcanul de economii unde și-a strâns copilul bani pentru bicicletă într-un alt articol, acest este un articol despre biciclete pentru fete.

Lista scurtă cu cele mai bune biciclete pentru 6-9 ani a fost următorea:

Btwin original 500

Corelli Regina 20

Kreativ 2014 Violet

Astea 3 le-am considerat a fi cele mai bune biciclete pentru 6-9 ani. Deși, la cât de ofertantă este piața puteam alege o bicicletă pentru categoria de vârstă 6-9 ani mult mai ieftină. Am vrut totuși o bicicletă fabricată în România și musai cu viteze. Și opțiunea de bicicletă fără cadru a cântărit puțin în alegerea acestei biciclete.

Bicicleta Kreativ este fabricată în România, la Deva, în fabrica DHS una dintre cele mai mari fabrici de biciclete din colțul ăsta de lume. Altfel, bicicleta pentru copii Kreativ 2014 Violet este construită la scară după modele pentru adulți. Șincer, din poze mă așteptam la mai puțin însă chiar este o bicicletă bună.

În principiu este o bicicletă de oraș, n-o să băgăm munți cu ea. Până acum, prin oraș și pe la țară bicicleta s-a comportat foarte bine. Pentru detlii tehnice, pinione, schimbătoare și alte chestii ce țin de partea constructivă a acestei biciclete, aveți de citit aici. Toată lumea este mulțumită de achiziție. Vedem cum vor evolua lucrurile pe parcurs, că vara e lungă și sunt și eu în ăutarea unei biciclete, să biciclească și fii-mea cu cineva.

Cum am evitat să cumpăr o bicicletă până acum din lipsă de spațiu de depozitare, acum că avem unde, trebuie să investim în zona asta velo. O să fie nevoie și de un suport auto pentru biciclete, cască, mănuși…Bani să fie…

 

 

2 thoughts on “Câteva păreri despre bicicleta Kreativ 2014 Violet”

  1. Pingback: Educația finnciară a copiilor – Tac'su

  2. Pingback: Începem să colecționăm bani vechi – Tac'su

Leave a Reply

Scroll to Top