Cea mai simplă metodă de făcut bani

Cine nu vrea să facă bani să ridice mâna sus. Dap, nimeni, toți vrem să facem bani. Nu de alta dar cam ai nevoie de bani…deci, trebuie să cauți metode să faci bani. Cât de mulți asta ține de fiecare în parte, de riscurile asumate, de efortul depus, de multe lucruri. Desigur, sunt și oameni ce se mulțumesc cu puțin. În fine, nu divagăm… După cum se știe cea mai populară metodă prin care omul modern ajunge să-și câștige banii este prin job. Mergi la servici și pentru activitatea prestată primești bani. Mai mulți sau mai puțini. Ce faci cu banii ăștia după ce i-ai câștigat e treaba ta…

Și dacă tot am zis în titlu, azi am metoda lu fiimea de făcut bani. Dap, la 7 ani cea mai simplă metodă de făcut bani este să-i faci tu singur. Normal, cele trei bancnote nu au nici o valoare, sunt inutilizabili în lumea reală. Dar în spatele acestei acțiuni făcute de cea mică ieri la școală se află ceva la care am început de ceva vreme  să lucrăm…educația financiară a copilului. Ca fapt divers, pentru cele trei bancnote desenate am plătit un leu… Și a fost tare fericită, și-a luat leul și l-a pus în borcanul în care strânge bani pentru bicicletă.

I-am servit lecția aia cu făcut ceva util pentru altcineva și i-am explicat că pentru astfel de lucruri poți primi bani. Legat de banii făcuți de ea i-am explicat că există niște legi și reglementări ce tin de punerea banilor în circulație însă eu, pentru că am o activitate on line, pot plăti pentru ce a realizat ea. Cam asta e pentru azi…. să faci bani e o joacă. Să înveți despre bani, despre educație financiară e tot o joacă mai ales la vârste mici.

Hai că las aici banii făcuți de copchil…O să-i păstrez și fizic și o să-i fac cadou peste ani. Uite tată. ăștia-s banii făcuți de tine când erai mică..

Leave a Reply

Scroll to Top