Cel mai important motiv pentru a incepe sa alergi

Daca ne-am lua dupa titlu, ar fi suficient sa pun o poza si gata, toata lumea ar intelege care este adevaratul motiv pentru care e timpul sa las lamentarile la o parte si sa incep sa alerg, sa fac miscare. Ce se vede in poza e burta lu’ Tac’su, investitia lui. Ce nu se mai vede, e problema si, asa cum spuneau si vechii daci, cand n-o mai vezi, e timpul sa faci ceva. Zic ca e timpul sa incep sa #alerg si mai apoi, sa bagam si niste serii de abdomene.

Bun, acum ca am lamurit problema, pe langa faptul ca sunt gras si musai trebuie sa incep sa alerg, hai sa privim treaba asta cu alergatul din punctul de vedere al unui gras. Pentru ca motive, mai in gluma mai in serios, cand m-am urcat pe cantar, m-am simtit de parca acum am terminat facultatea. Ca asa am terminat  facultatea, in glorie…85 de kg  ingramadite toate pe burta. Bun, dupa cum se vede si in poza, am burta. Am venit aseara obosit de la stupi si m-am bagat in cada. Ceasul rau, pisica neagra, m-am uitat in jos si n-am mai vazut-o. Biata mea plwa…ascunsa sub burta. Daca nici asta nu-i motiv de iesit la alergat…

Cam asta ar fi inceputul, din fata calculatorului vad deja participari epice la maratoane, clasari fruntase la triatloane, un abdomen plat si-mi saliveaza papila la articolul asta. Dar gata, s-a terminat smecheria, trebuie sa fac ceva si primul pas ar fi ca intr-o luna sa ajung la 80 kg. Ideal ar fi sa incep sa alerg dimineata, am IOR aproape. Din ce am inteles, un mic dejun inainte de alergare ar fi chiar indicat. Am de lucrat la capitolul asta, nu prea functionez fara cafea si tigari.

Habar nu am unde sa bag genul asta de postare…o sa-i fac si lui o categorie, Pregatirea pentru Maraton. Daca as reusi sa termin un maraton anul asta cred ca as fi cel mai tare…inca un motiv sa ies la alergat, dau burta jos si ma inscriu la un maraton.

1 thought on “Cel mai important motiv pentru a incepe sa alergi”

  1. Pingback: Cum a fost prima tura de alergare in parcul IOR – Tac'su

Leave a Reply

Scroll to Top