Gata cu facebook-ul

În urma articolului de ieri, pentru că am vrut să-l distribui pe facebook, mi-a fost blocat contul pentru 3 zile. Este pentru a treia oară în decursul a trei luni. Motivatia roboților de la facebook a fost că niște postări, ultimele 4, încalcă standardele comunității și folosește un limbaj care incită la ură. E, în condițiile aste, eu o să-i las pe băieții ăștia cu facebook-ul să se spele cu el pe cap. Adică, referitor la articolul de ieri, poate să fie deranjant acel BĂ, că mă gândesc că încă mai poți să-ți spui părerea legată de unul care nu este în stare să dea click pe un link. Părerea mea…asta-i articolul,  https://tacsu.ro/informatia-la-un-click-distanta/ 

În fine, azi, mi-am șters facebook-ul de pe telefon, am șters mesengerul de la facebook și am debifat conectarea automată. Nu cred că va da faliment facebook din cauza asta dar e binevenită o pauză de facebook.

Până una alta, am dat jos de pe blog și abonarea la pagina de facebook…cine vrea să urmărească blogul, are varianta de abonare, primește pe email tot ce scriu. Inițial mă gândeam să sterg contul de tot dar mai bine să vadă băietii că sunt oameni inactivi pe facebook, dă mai nasol în sonadaje inactivitatea decât un cont lipsă.

Aia e, dacă citește cineva pe aici și consideră că e ceva demn de share pe facebook, e treaba lui, eu am cam încheiat să fac trafic pentru unii care duc corectitudinea asta politică la extremă și-l iau în barțe pe un incapabil să dea click pe un link dar gem paginile de pornoșaguri, înjurături și alte mizerii. Amin.

Leave a Reply

Scroll to Top