gateau gs 1986

Masina Gateau GS

gateau gs 1986

Fratilor, stiti vorba aia inteleapta...n’am vazut, nu exista!...ei bine, am vazut, in concluzie exista. Da, Gateau GS cu motor de 200 cc, exista. Tocmai ce i-am tras cateva poze ieri.

Acum, sincer sa fiu, nici nu stiu la ce categorie s-a bag ciudatenia asta. Masina se afla in zona Turda, intr-o curte si din ce am vorbit cu proprietarul, masina este functionala, dar nu se mai fabrica.

Cum spune si numele, este marca frantuzeasca, dar internetul, la ce cautari am bagat, nu-mi reintoarce decat prajituri si alte torturi aniversare…poate nu-s eu cel mai bun cautator pe internet…

In fine, a mai vazut cineva masina Gateau? Aceasta, dupa cum spunea proprietarul, ar fi singura din Romania si este fabricata in 1986. Mai multe detalii nu prea am primit…ca si eu, dar si el se grabea.

gateau car

Poze facute cu Samsung J5/2016

4 thoughts on “Masina Gateau GS”

  1. Defapt e jumate de masina:)) Sincer nu am mai vazut dar daca o reconditioneaza si sunt asa rare poate castiga omul ceva bani cu ea.

  2. Vali Vilcu

    Nu stiu care ”rate” ar fi primit aceasta masina, dar stiu ca un Daihatsu similar a primit destule, justiifcarea juriului pentru cele mai urate masini din lume fiind ca doar legislatia din Coreea de Sud care impune ca autoturismul sa fie mai lat decat numarul de imatriculare a facut ca aceasta masina sa nu fie mai slim!

Leave a Reply

Scroll to Top