Toyota Celica Supra

toyota-celica-supra-1982

Pentru azi, avem o japoneza. O Toyota Celica Supra, an fabricatie 1982. Pentru pasionatii de masini sport, dar mai ales pentru pasionati de masini sport japoneze, asta e masina ideala. Am vazut masina din fuga, era la o spalatorie, si cum eram cam departe, initial am crezut ca e un Subaru XT. N-a fost sa fie, dar tot a fost bine…

celica-supra-82

Tocmai ce o cumparase de pe undeva de la Craiova, avea inca numere rosii si dupa spalatorie, masina, urma sa intre in restaurare totala, facuta ca la carte. Din spusele proprietarului, partea mecanica functiona perfect, electrica de asemenea, singura buba a masinii, fiind vopseaua. Varza…parca data cu bidineaua.

Am vopsit la viata mea cateva masini si chiar daca nu am fost cel mai bun vopsitor auto, daca reuseam asa vopsea pentru o masina, nu mai asteptam sa-mi iau bataie de la client…ma bateam singur.Oricum, omul mergea cu masina  la o firma ce se ocupa cu sablare auto, iar mai tarziu vopsea.

Tare curios sunt cum o fi iesit masina. Si daca tot am amintit de sablat, mai jos, un filmulet de pe you tube despre un aparat de sablat.

Super tare…sa tot vopsesti dupa ce ai curatat toate straturile de vopsea si petele de rugina. Din ce se vede in filmulet, este vorba despre un aparat mobil…exista asa ceva si pe la noi. Nu prea am idee cat costa, dar daca tot ai o masina veche si vrei s-o restaurezi ca la carte, zic ca merita.

Leave a Reply

Scroll to Top