Daca n-ai auzit niciodata in viata ta ca, cartofii prajiti sunt pedepsele diavolului trimise pe pamant sa imprastie cancerul, caloriile si toate spaimele ficatului, e clar, ai trait pustnic in padure. Dar cum Tac’su e om curajos, azi, pe motiv de singur acasa ca fetele s-au dus la coafor, Tac’su, a pus mana pe cutit si s-a destrabalat.
A luat din debara vreo 5 cartoafe maricele, cam la juma’ de kil toate si le-a transat in stilul lui. In forme geometrice nedefinite, cam cum taie ma-ta cartofii pentru ciorba. Desigur, treaba era doar pe jumatate facuta, lupta era apriga, drept urmare, intr-un ceaun fierbea deja niste untura de porc. La dracu cu uleiul de palmier si cu friteuzele cu aer cald!!! O viata ai si s-o traiesti mancand urzici? Neah, astea-s pentru fatalai, Tac’su o arde glorios de fiecare data cand are ocazia. Deci, Traiasca Papila!!!
E, si cum principiul ala cu dac-o faci, fa-o in stil mare, Tac’su, in marinimia lui si in ciuda ficatului, peste platouasul cu cartofi prajiti, in doua etape, a mai nins din razatoare si niste cascaval…asa, sa fie. Credeti ca doar atata poate Tac’su? Neah, sa fie treaba treaba, din decenta, a renuntat sa mai friga si un carnat pe post de garnitura, s-a multumit cu inca o mizerie…ceva sos de maioneza cu usturoi, o chestie total interzsa cand sunt copii prin preajma.
Apoi, Tac’su a ragait multumit si si-a luat din frigider o banala bere.
PS 1. Cartofii prajiti in cantitati mari sunt nocivi pentru sanatate. Au prostul obicei, mai ales atunci cand sunt amestecati cu bere sa-ti creasca burta.
PS 2. Nu incercati asa ceva acasa decat daca sunteti singuri…exista riscul ca si cea mai abstinenta persoana, cand vine vorba de cartofi prajiti in untura, sa-si calce pe principii si sa va invite, impotriva vointei voastre la share.
Pingback: Cel mai important motiv pentru a incepe sa alergi – Tac'su