S-a mai rezolvat o problemă…

Pandemia vieții a dat peste cap o grămdă de planuri. Par example cum ar zice rusul, anul trecut eru în plan un circuit de vreo două săptămâni cu mașina prin Peninsula Balcanică și o vizită în Țara lui Moș Crăciun. Mumu…că am rămas doar cu săptămâna din Valencia de la sfârșitul lui februarie, cu vreo 3 week-end-uri prelungite la bulgari și ieșiri de week-end pe la noi. Altfel, m-am ofticat că nu m-am bagat la Grecia peste vară. În fine, ce a fost a fost…anul ăsta s-a rezolvat, tocmai ce s-a făcut rezervarea în Halkidiki, am mai rezolvat o problemă. Problema aia clasică…unde mergem în vacanță anul ăsta.

În principiu nu sunt fan hotel, prefer oricând pe perioada vacanței o pensiune, un apartament. Nu neapărat din cauza prețului, pur și simplu am niște prieteni cu care mă înțeleg foarte bine, copiii se înțeleg și ei și preferăm să închiriem o casă cu ceva grădină și un spațiu comun. Pentru anul acesta am închiriat o casă la 50 metri de plajă în Nea Flogita, Halkidiki, pe la intrarea pe brațul Kassandra. Am mai fost aici acum 3 ani și chiar ne-a plăcut, e ușor de ajuns la orice destinație din Halkidiki. Deși nu ne-am pupat perfect cu datele de le doream noi, cei cu vila din Nea Flogita având programul încărcat și cu ceva clienți reportați de anul trecut că n-au putut călători în Grecia din cauza covid, am rezolvat și problema asta…ultimile două nopți ale vacanței în Grecia le vom petrece cu cortul în camping. Rămâne să găsim un camping pe undeva între Kavala și Asprovalta, să fie drumul spre casă o idee mai scurt. Am ceva idee de camping la Kavala, am dormit acolo o noapte când am fost în Lefkada.

Acum vedem cum o fi cu plecatul, în principiu nu cred că vor fi probleme…fie reușim să ne vaccinăm cu toții până la începutul lui iulie, fie facem teste. De vaccinat eu am rapelul pe 8 mai, soția este programată mâine pentru prima doză. Sănătoși să fim… Altfel, ar fi cam a treia oară în Halkidiki și a șaptea oară în Grecia. Cică dacă mergi de 10 ori primești discount :))

 

1 thought on “S-a mai rezolvat o problemă…”

  1. Pingback: Teoretic toți ne pricepem la gestionat și făcut bani dar câți bani cheltui zilnic pe chestii mărunte? – Tac'su

Leave a Reply

Scroll to Top