Aș vrea să învăț să lucrez cu rășina epoxidică

Acest scurt text cred că poate fi inclus la categoria Ce poți face cu 500 de euro. Deși ziceam în articolul respectiv că 500 de euro este o sumă destul de mică pentru a porni ceva activitate care să aducă bani în viitor, mă uitam așa, la repede cam ce presupune lucrul cu rășină epoxidică și te poți încadra liniștit în bugetul acesta pentru început. Avantajul la această activitate ar fi că poate fi monetizată prin mai multe metode, dincolo de vânzarea produslui finit, poți băga materiale pe un blog, poți să faci un canal de you tube unde să postezi filmulețe legate de lucrul cu rășina epoxidică…Personal, mă ține pe loc lipsa unui spațiu unde să experimentez lucrul cu rășina epoxidică dar în viitorul apropiat sper să o rezolv și pe asta, am niște idei. În fine, ideea este că în perioada asta de izolare, dacă te plictisești, epoxy ar putea fi o soluție.

De unde cumperi rășină epoxidică

Unul dintre cei mai mari distribuitori de rășini epoxidice de la noi par a fi cei btools.ro, au cam tot ce vrei în materie de rășini…Idei să ai și chef de muncă, în rest, în funcție de ce vrei să faci cu rășina, ai de ales cantitate și calitate pentru orice.

Acum că am deschis subiectul, hai să împărțim cei 500 de euro și să vedem de ce avem nevoie pentru a demara activitatea asta pe bază de rășină epoxidică. În fine, la cursul zilei, cei 500 de euro ar fi cam 2400 de lei. După cum ziceam nu este o sumă mare, dar ai putea să demarezi proiectul și mai târziu, după ce capeți experință, în loc să te întrebi ce poți face cu 500 de euro, poate te întrebi ce poți face cu 600, cu 700…cu o mie de euro. Bun, treaba asta cu rășina epoxidică nu este chiar atât de complicată, poți face lucruri simple pentru început și tocmai de aceea zic că cel mai bine pentru început ar fi să cumperi rășină epoxidică în cantități mici. Dacă te uiți la emag, că e cel mai la îndemână, vei găsi destul de multe variante, atât ca preț cât și cantitate.

Cum ziceam și mai sus, mare parte dintre rășina epoxidică vândută pe emag este de la btools.ro, emag este un canal de vânzare unde respectivii și-au listat o parte din produse. Pentru că bugetul acela ipotetic de 500 de euro este și așa mic și orice leu contează, indicat este să începi cu cantitate mică de rășină epoxidică.

Sincer, aș opta pentru a doua variantă, 7 litri de rășină epoxidică mi-ar oferi posibilitatea să încerc mai multe lucruri, să testez, să vad unde greșesesc și să îmbunătățesc aptitudinile în domeniu. Oricum, am la dispoziție 500 de euro și dacă am cumpărat o cantitate ceva mai mare de rășină epoxidică tot rămân cu o sumă disponibilă pentru restul sculelor necesare pentru face ceva frumos din rășină epoxidică.

Mi-am amintit că începusem să scriu articolul acesta acum ceva vreme după ce zilele trecute un prieten a postat pe facebook un text în care era vorba despre ceva începător în lucru cu rășină epoxidică. Bine, din povestea prietenului, individul în cauză era cam noapte, avea ceva lacune de logică…dar omul chiar vroia să lucreze cu rășină, să facă o masă din rășină epoxidică.

Cam asta ar fi ideea, poți, și eu cred că într-o zi mă voi apuca să mă joc puțin cu epoxy, să faci niște lucruri interesante din rășină epoxidică și în timp ce faci aceste lucruri să faci și niște filmulețe, poți să faci un blog…pe lângă ce ai putea câștiga din vânzare respectivelor articole, poți monetiza și prin aceste metode. Da, începutul e greu, dar cu bani puțini nimic nu este ușor.

Leave a Reply

Scroll to Top