Ceara naturala-la targ cu ea

ceara naturalaTARGUL NATIONAL AL MIERII, Bucuresti- EDIŢIA DE PRIMAVARA,  organizat de ACA, se deschide vineri, 31 martie 2017, ora 10.00, pe platforma apicola din Baneasa, din B-dul Ficusului nr. 42 si tine pana in data de 2 aprilie. Sambata, voi fi prezent si eu pe acolo. Voi fi pe repede’nainte, nu de alta, dar mai am o multime de treaba la stupi.

In anii anteriori, mergeam sa-mi fac necesarul apicol la targul de la Campina, dar cum anul acesta nu am reusit si nici mari achizitii nu am de facut, am lasat totul pe targul de la Bucuresti. In afara de niste cuie pentru rame, doua-trei colectoare de polen, si faguri, nu am de luat nimic. Cum am aproape 15 kilograme de ceara, sper sa nu mai bag prea adanc mana in buzunar. Nu stiu care mai este pretul fagurilor, dar oricum, avand ceara, sper sa ies binisor.

Anul trecut, pe langa faguri intregi, am luat si cateva cutii cu foita de 1/2 si am fost multumit. Desi mi-am facut necesarul de rame crescute pentru caturile de recolta, preventiv, voi mai lua si anul acesta, macar doua pachete.

Leave a Reply

Scroll to Top