Tu ce-ai face pentru un selfie reusit?

selfie reusit, selfie mortal

Anual, cautatorii selfie-ului perfect, isi pun viata in pericol pentru un moment de glorie si un shot de adrenalina. Multi dintre ei, o patesc rau de tot, dar acest lucru nu-i impiedica pe ceilalti sa mearga mai departe.

Instagram-ul, facebook-ul si stirile de la ora 5 sunt pline de stiri despre astfel de temerari.

Indiferent ca e vorba de catarat pe munti si cladiri incredibil de inalte, trenuri in miscare sau alte animale periculoase, dependentii de selfie, sfideaza logica si instinctul de conservare intr-o intrecere ireal de periculoasa…pentru ce? Pentru o poza si un moment de glorie.

Cum eu am instinct de conservare destul de dezvoltat si desi merg pe munte si nu ma dau in laturi de la diverse actiuni mai impulsive, totusi, sunt momente in care nu mi-asi dezlipi mainile si picioarele de pe punctul de sprijin pentru a risca o fotografie. asa sunt eu…mai fricos ­čÖé

Voi pana unde ati merge pentru un selfie reusit, ati risca un accident pentru o poza buna?

#selfieextreme #nekaters #goodpeople

A photo posted by Deni Okta (@atcomesuet) on

Acestea sunt trei dintre cele mai spectaculoase selfie-uri gasite pe repede inainte, selfie-uri ce, sincer sa fiu, eu chiar nu le-asi incerca…voi, nu stiu, dar daca aveti ceva selfie extrem facut de voi, trageti-ma de maneca, sa vada si ochiul meu.
Pana data viitoare, un singur lucru va doresc… sa fiti in siguranta.

 

Leave a Reply

Scroll to Top