Am vazut un Volkswagen t3 frumos si sobru

Volkswagen t3 ramane o optiune serioasa pentru pasionati de microbuze care nu mai gasesc un hippie van in mintile lui si la un pret decent. Mie-mi place mai mult decat predecesorul, il gasesc mai practic, mai voluminos. Sigur, nu este la fel de atragator pentru public sau cunoscatori dar daca l-ai ingrijit si l-ai bibilit putin, te poti indragosti de masina asta.

Volkswagen-ul t3 din pozele de azi l-am tot vazut prin Bucuresti, arata mai bine decat in poze. Am reusit si l-am pozat acum cateva saptamani in benzinaria de langa Mall Vitan. Bine, pe langa poze m-am si holbat la el si l-am admirat. Foarte frumos, sobru…masina serioasa.

Am admirat un Volkswagen t3 transformat in rulota, vara trecuta, in Grecia. Erau niste nemti veniti cu el intr-un camping prin Lefkada. Foarte misto transformat in rulota. Astia erau doi, un el si o ea. Nu stiu cati ar incapea intr-un Volkswagen t3 transformat in rulota in conditii decente dar pentru batranete, cand ramai doar tu cu baba, te poti inhama la o vara pierduta prin zone mai calde.

 

Leave a Reply

Scroll to Top