Tahiti

Nu am inotat si eu in ocean

Uite ca mai e putin si se fac 40 de ani de cand am dat cu nasul de lume si mai am o multime de lucruri de facut pana merg sa vad daca ce ne mint popii e adevarat. Multe de facut, nu-ti ajunge o viata de om…ma gandeam azi ca nu am inotat pana la varsta asta intr-un ocean. Oricare ar fi el…

De mari nu ma plang, am inotat in cateva. Stiu ca nu e ok sa te compari cu altii, dar, daca le iau la numar, am cateva. Ocean nu. E o idee de vacanta…undeva la o margine de oacean, o insula, ceva. De preferat mai spre tropice macar. Bine, ar fi si varianta cu Spania, Portugalia…destinatii ieftine si la indemana. Nu stiu daca e o senzatie diferita fata de inotatul in mare da’ ideea, cel putin acum ma roade si ma tenteaza.

Ma uitam pe google maps si…Marea Neagra, Marea Egee, Marea Marmara, Marea Adriatica, Ionica si Marea Mediterana. Am inotat in ele, ape albastre,verzi,negre si pline de alge. Plaje cu pietre,nisip fin, stanci si arici de mare. In Turcia, in Mediterana am inotat intr-un golf in care se intrepatrundeau niste ape cade ciorba cu ceva izvoare reci ca gheata…misto senzatie.

Aia e, mai iau o gura de bere si planul pentru urmatorii 5 ani, macar o baie in ocean…restu, om vedea cum le descurcam.

Tahiti

In poza e Oceanul Pacific…pe langa Tahiti. Am furat poza din facebookul unui priten ce a bantuit prin lume cu yacht. Nu, nu era al lui, s-a alaturat unor oameni cu bani si yacht ce aveau si ei un vis…turul lumii intr-o barca cu panze.

Leave a Reply

Scroll to Top