Portofoliu de acțiuni de un milion

Băbăieți, azi m-a luat cu tremurici. Am văzut cum arată un portofoliu de un milion. E exacta ca în milionarul de lângă noi…. n-ai zice dacă-l vezi pe stradă. Bine, eu știam…că omul are și imobiliare dar că are un milion în acțiuni, nu. În fine, bravo lui și felicitări mie pentru așa prieteni.

Mda, nu știu dacă e ok să pun poza respectivă, e totuși o poză dată pe un grup de prieteni, unde toți investim sume mai mari sau mai mici pe bursă. După posibilități cu s-ar zice…În fine, tipul cu portofoliul de un milion s-a apucat de investiții pe bursă de vreo 2 ani. Dar a investit…. Adică, 11% din portofoliul ăsta de un milion este în acțiuni Google. Hai că aici merge să pun poza…că poate mai ambiționează și pe alții că pentru mine, chiar dacă știm că tipul are cel mai mare portofoliu dintre noi, a fost ca o palmă după ceafă și clasicul îndemn: Pune băh osul la treabă!!! Că recunosc, în ultima vreme am lăsat-o mai moale. În fine, nu mă așteptam la un portofoliu de un milion. Facem abstracție că milionul ăsta e milion de lei…

Deci, eu, fără urmă de invidie pentru prietenul meu, vă zic… de azi mă apuc și eu de făcut milionul meu. Va fi al dreaqu de greu ar am să-l fac.

Leave a Reply

Scroll to Top