Tesla aruncă 1.5 miliarde de dolari pe piața criptomonedelor

Probabil că cei ce dețin momentan investiții în criptomonede, în bitcoin mai ales, au început deja să-și frece palmele după ce Tesla a anunțat că a cumpărat bitcoin de 1.5 miliarde de dolari. Clar, postările din ultima vreme ale lui Elon Musk în zona cripto nu erau total întâmplătoare.

Dap, știrea e pe bune, există hârtii care atestă faptul că Musk a băgat bani în bitcoin. O fi avut ceva și în dogecoin luați prin ianuarie și i-o fi vândut acu, să aibă omu cash să cumpere bitcoin.

Acu, eu, ca unul care probabil că nu reușește să monetizeze segmentul ăsta, mă tot gândesc că dacă azi a răsuflat faza asta cu investiția în bitcoin a Tesla de 1.5 miliarde, în câteva zile, posibil să apară o nouă știre care să ne anunțe că Tesla a vândut bitcoin de vreo două miliarde… Că e clar, pe unde te uiți, știrea asta rupe mai ales că cei de la Tesla anunță că ar avea în plan să accepte plăți în bitcoin pentru rablele produse. Mda, nu știu ce să zic mai ales că motivația cumpărări de bitcoin a fost că a cumpărat bitcoin pentru a maximiza randamentele numerarului.

Ce să zic, n-am investit în cripto până acum, cred că deja bula ori e pe final, ori deja e saturată…deci, nu am planuri de viitor să învestesc în criptomonede. Da, că tot era o știre mai acu ceva vreme pe la noi care zicea ceva de oamenii de la Mega care investesc în bitcoin, stau și mă întreb câți or da iama să facă rost de bani pentru a cumpăra bitcoin. Nu știu, doar mă întreb…că cineva trebuie să piardă pntru ca cineva să câștige.

 

Leave a Reply

Scroll to Top