Parga

Cică anul ăsta mergem la greci. Bine, eu am decis destinația când am zis că va fi ceva fără avioane și stat cu morcovul că se zboară sau nu. Așa am ajuns să alegem încă odată Grecia. Dacă nu era cu pandemie și toate se legau conform planului cincinal făcut prin 2018, zilele astea probabil că ne pregăteam de o Spanie, vara ar fi fost prin Turcia că poate a treia oară reușeam să ajungem la Cappadocia…că ultimile două dăți când am avut în plan ne-am tot lungit pe drum. Că e mișto Turcia….

Revenind la Grecia, a zis Doamna că e de acord cu destinația asta dar să nu fie Thasos. I-am zis că nu, fără Thasos…mergem prin Halkidiki. Că nu vrea nici Halkidiki, că am mai fost. Cei drept, am tot fost la greci, că e aproape…I-am zis că mă uit la Peloponez. S-a uitat și ea și cică e prea stâncoasă zona și e departe. Yep, așa-s femeile. Și i-am zis să aleagă ea destinația că atâta  timp cât există dum, reușesc cumva să ajung acolo. Și cică gata, s-a hotărât, mergem în Parga. Cam departe pentru gustul meu dar aia e, i-am dat mână liberă…. Când m-am gândit la Grecia, m-am gândit la o destinație în care să ajung într-o zi, să nu chinui copchii în mașină…așa sunt nevoit să fac o excală de o noapte la dus și una la întors. Matematic, vreo 4 zile pierdute pe drum. Că de la Parga până în Lefkada mai sunt vreo 70-80 de kilometri. Și eu pot s-o dau dintr-o bucată, am mai făcut București-Lefkada într-o zi. Dar nu aveam copii atunci.

Deși nu e bătută în cuie nici locația și nici perioada exactă, o să încep să mă pregătesc spiritual, să caut ceva de închiriat. Posibil să mai meargă una sau două familii cu noi…6 adulți și 6 copchii. Deci, avem nevoie de o căsoae spațioasă cu cel puțin 4 dormitoare că doi dintre copchii sunt încă mici și vor dormi cu părinții. Vedem cum o fi….Parga, aproape că venim!

Leave a Reply

Scroll to Top