Azi e zi de cumpărături…

Și sondat piața. Pentru că în timp lucrurile se uzează și unele chiar se strică și nu mai pot fi reparate, trebuiesc înlocuite. În condițiile astea, după 3 ani în care am avut o aplică de la Dedeman, de vreo 3 zile într-un dormitor funcționăm cu o veioză. Că e gata, a pocnit ceva. Fiind aplică cu led-uri, știu despre ce e vorba, nici nu m-am mai deranjat să desfac să văd ce s-a întâmplat. Așa că după ce beau cafeaua voi porni spre Dededeman să cumpăr o altă aplică. Sper să găsesc una la fel, să nu mai dau alte găuri în tavan.

Pe lângă aplica asta trebuie să văd ce oferă Dedeman în materie de aragazuri. Asta de îl avem nu mai coace cuptorul cum trebuie și unul dintre ochiuri s-a stricat. Dacă găsesc ceva ofertă la  aragazuri la Dedeman, iau și unu. dacă nu mă atrage nimic, caut pe net.

Pe locul trei se află o saltea. Asta mai merge dar parcă m-aș aventura la o achiziție de saltea acum și nu aș amâna treaba asta până în toamnă. Că toamna sunt alte cheltuieli, alte planuri cu banii. Teoretic, soția ar vrea o saltea dormeo, eu…parcă nu aș da banii pe așa ceva, aș căuta o saltea mai ieftină. dar vedem, ceva ceva tot o să luam că deh, chiar e nevoie de o saltea mai fermă.

Cam asta ar fi…A, și dacă tot e despre saltele, am cumpărat un aspirator cu uv pentru saltele. Probabil că tot azi o s-ăl bagăm la treabă să vedem ce poate.

Leave a Reply

Scroll to Top